VIDEO: Kek uoči Lokomotive – Svi su silno motivirani protiv Rijeke

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Prije svega razmišljamo o našoj ekipi, kako pripremiti ekipu i pronaći igrače koji će izdržati ritam. Ciljevi i motiv su jasni, uvjeren sam da ćemo uz pomoć pune Rujevice pružiti kvalitetnu predstavu uz respekt prema suparniku, zaključio je Kek.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Lokomotivu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u okviru 23. kola MAXtv Prve lige.

– Nema puno vremena za odmor, u pitanju je regeneracija i priprema za novu utakmicu. Protivnik koji dolazi silno motiviran kao i svi protiv Rijeke, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare uoči ogleda sa zagrebačkim prvoligašem.

– Izuzetno su dobro izgledali protiv Osijeka i to je za nas upozorenje. Prije svega razmišljamo o našoj ekipi, kako pripremiti ekipu i pronaći igrače koji će izdržati ritam. Ciljevi i motiv su jasni, uvjeren sam da ćemo uz pomoć pune Rujevice pružiti kvalitetnu predstavu uz respekt prema suparniku, zaključio je Kek.

Nakon što je zbog tri žuta kartona propustio ogled u Zaprešiću, Filip Bradarić vratio se u sastav Rijeke u pobjedi nad Osijekom.

– Već od četvrtka ujutro okrenuli smo se Lokomotivi. Mlada i poletna momčad koja će doći igrati na Rujevicu kao i svaki put dosad. Imamo dva dana za regeneraciju, nadam se da će stadion biti pun i da će nas navijači nositi kao i dosad. Naši ciljevi su jasni, prezentirati našu igru i idemo na pobjedu, ustvrdio je Filip Bradarić.

Također, i uoči utakmice protiv Lokomotive vrijedit će regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila kroz cijelu sezonu.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice.

Dakle, uoči ogleda s Lokomotivom moći će se parkirati od 15 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 20 sati.

Stadion se otvara sat i pol prije početka utakmice odnosno u 15.30 sati. Pozivaju se svi posjetitelji da krenu ranije na stadion s obzirom da su moguće gužve na izlazu s riječke obilaznice, čvor Rujevica zbog radova na izgradnji novog rotora gdje trenutno prema važećoj prometnoj regulaciji nije moguće s obilaznice skrenuti prema stadionu HNK Rijeka.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!