VIDEO: Kek uoči Splita – Veseli pozitivna energija, velika želja i motiv kod svih igrača, Armada uveličala trening

Arhiva

Arhiva

Posljednji trening HNK Rijeka prije subotnjeg ogleda protiv Splita prošao je u navijačkom tonu. Naime, Armada je u petak stigla na trening Rijeke i 15 minuta pjesmom, te glasnim navijanjem po tko zna koji put ove sezone dala podršku nogometašima Rijeke u borbi za prvo mjesto.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Split u utakmici 28. kola MAXtv Prve lige. Rijeka i Split ove sezone odmjerili su snage u tri utakmice i Rijeka je bila uspješna u sva tri navrata (3:0, 2:0, 2:0).

– Ulazak u zadnju četvrtinu prvenstva i novi bodovi naša su želja. Split se kvalitetno predstavio u Osijeku do isključenja Jurendića i sigurno da je potrebna maksimalna angažiranost i koncentracija da bismo došli do našeg cilja. Vjerujem da će naši navijači biti naša energija. Veseli pozitivna energija, velika želja, te motiv i inat kod svih igrača u svlačionici, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv Splita.

– Moramo imati respekt prema Splitu. Imaju iskustvo i mladost, dobro su igrali protiv Osijeka, imali su svoje prilike. Moramo razmišljati prije svega o nama i kvaliteti naše igre. Je li nas potrošila utakmica protiv Dinama? Ne toliko da tjedan dana kasnije ne bi išla još žešće u utakmicu, rekao je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Splita najavio je i Dario Župarić.

– Utakmica kao svaka druga, sve ovisi o nama kako ćemo se postaviti. Nebitno je protiv koga igramo, ako damo sto posto, ustvrdio je Dario Župarić.

Također, posljednji trening HNK Rijeka prije subotnjeg ogleda protiv Splita prošao je u navijačkom tonu. Naime, Armada je u petak stigla na trening Rijeke i 15 minuta pjesmom, te glasnim navijanjem po tko zna koji put ove sezone dala podršku nogometašima Rijeke u borbi za prvo mjesto.

Trening je tako jednim dijelom više sličio na utakmicu, povici: “Forza Rijeka, nek zaori se…, Armada tvoja voli te i Šampioni” bili su samo dio navijačkog repertoara.

U jednom trenutku igrači su prekinuli trening i sa stručnim stožerom pozdravili navijače koji su zatim ubrzo napustili tribinu i pustili igrače da se što bolje pripreme za ogled protiv Splita.

Sve je to sa zadovoljnim osmjehom na licu s tribina pratio i predsjednik Damir Mišković. Sinergija navijača i kluba na putu do novih uspjeha.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net