Ekskluzivno – pogledajte PRVI video spot klape Kamelija

kamelijaOpatija – Promocija albuma i spota ženske klape Kamelija održat će se 5. prosinca, s početkom u 20 sata, u hotelu Ambasador u Opatiji. Gosti večeri biti će ”Zvonejski kanturi”, muška klapa ”Kastav”, Nikolina Marčelja i Ariana Bossi, a u ulozi voditelja nastupiti će Mario Lipovšek-Battifiaca.
Ženska klapa ”Kamelija” svoj deseti rođendan obilježiti će s objavljivanjem albuma pod nazivom ”Ljubavne niti”. Svoj album prvijenac snimile su uz pomoć Roberta Grubišića, Davida Trkulje, Igora Lesice i Roberta Funčića. Na istoimenom albumu naći će se ”a capella” narodni napjevi, obrade domaćih hitova, ali i tri autorske pjesme pod nazivom ”Noć”, ”Pokaži mi pute” i ”Opatija”. Za pjesmu ”Opatija” snimljen je spot na atraktivnim lokacijama grada, snimljen u produkciji studija ”Irs-art” iz Kastva, kojeg možete ovdje pogledati.
Ženska klapa ”Kamelija” postoji od 1999., a od 2004. godine klapa djeluje pod umjetničkim vodstvom prof. Saše Matovine. Velike zaljubljenice u klapsku pjesmu su: Doris Stanić, Martina Vukšić, Karmen Glušić, Linda Lenac, Dragana Ružić, Dragica Marot, Nataša Ulčakar, Dolores Rubeša i Silvana Brnečić.
klapa-kamelija
U protelih deset godina gostovale su na raznim festivalima, ali su i kući ponijele neke nagrade poput prvog mjesta 2005. godine na Festivalu klapa u Buzetu u kategoriji napjeva s elementima istarsko-primorskog glazbenog izričaja, zatim drugo mjesto na festivalu u Omišu u kategoriji debitanata, dok su ove godine sudjelovale na 13. Smotri zborova u Gradisca d’Isonzo u Italiji.
Klapa ”Kamelija” upućuje poziv svim zaljubljenicima u klapsku pjesmu da im se pridruže na promociji, ulaz za sve je slobodan.
Ženska klapa Kamelija – ”Opatija”

Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!