VIDEO Klapa Kastav objavila cijelu snimku koncertnog albuma s Tamburaškim orkestrom HRT-a

Album je nominiran za hrvatsku glazbenu nagradu Porin 2019. u kategoriji najboljeg albuma pop-folklorne glazbe. Cijeli koncert možete pogledati u nastavku!

Kastav – Cijeli koncertni album Klape Kastav „Uživo u Kastvu“, ostvaren u suradnji s Tamburaškim orkestrom HRT-a i njihovim dirigentom Sinišom Leopoldom i objavljen u izdanju Aquarius recordsa iz Zagreba dostupan je za gledanje na YouTube kanalu kastavske klape.

Album je nominiran za hrvatsku glazbenu nagradu Porin 2019. u kategoriji najboljeg albuma pop-folklorne glazbe.

Inače, Uživo u Kastvu je šesti po redu album Klape Kastav, a u objedinjenom proizvodu sadrži audio i video snimku (CD i DVD) uspješnog koncerta More, nebo, zemja kojeg su Kastavaci organizirali u suradnji s Tamburaškim orkestrom HRT-a. Koncert je održan 5. srpnja 2017. godine na kastavskoj Crekvini u okviru programa 26. Kastafskega kulturnega leta u povodu obilježavanja 25. obljetnice neprekidnog i uspješnog rada Klape Kastav te koncertnog predstavljanja istoimenog studijskog albuma posvećenog repertoaru skladanog na temelju čakavštine Sjevernojadranskog primorja.

Na zajedničkom koncertnom albumu Klape Kastav i Tamburaškog orkestra HRT-a pod dirigentskim vodstvom maestra Siniše Leopolda nastupaju i gosti: Ženska klapa Kastav, Damir Kedžo i gitarist Nenad Vidaković.

Glazbeni producenti albuma su Saša Matovina i Ivan Popeskić, tonski snimatelj je Igor Sušanj, dok tonsku obradu i mastering potpisuje Ivan Popeskić. Koristeći fotografije Biserke Dunić i Roberta Kalčića, likovno rješenje omota albuma osmislio je Robert Krančić.

Cijeli koncert možete pogledati u nastavku!

 

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net