VIDEO: Klape na Mandraće @ Volosko

Klapa Kamelija

Klapa Kamelija

…vaterpolisti Opatije igraju posljednju utakmicu, 18. kola 1.B Hrvatske vaterpolske lige, s drugoplasiranom momčadi Galeba iz Makarske, a najmanje što očekujemo od vas je da dođete na Volosko i podržite naše vaterpoliste. Utakmica se igra ovaj petak, 23. srpnja s početkom u 20:15…
Volosko – 7. susret klapa pod nazivom ‘Klape na Mandraće’ održati će se ovog petka, 23. srpnja s početkom u 21 sat na Voloskom. Klapsku večer organizira KZU Volosko i MO Volosko, uz pomoć ekipice iz cafe bara Kon tiki.
Višeglasno pjevanje te prizivanje stini, kamika i mora počinje u 21 sat, na jednoj od najljepših vološćanskih kulisa – Mandraću. Posebno za ovu priliku biti će pripremljena degustacija vina, pjenušca i koktela koje će svi prisutni moći kušati.
– Ovo leto imamo čak 14 prijavljenih klapa ke će kantat na Volosken. Svaka klapa kantat će po dve kancone, a program će voditi Joso Krmpotić, rekao nam je O’Brien Sclaunich, predsjednik MO Volosko.
Vološćanski gosti moći će uživati u slijedećim klapama: Ženska klapa Volosko, Kamelija (Opatija) i Sv. Jelena (Dramalj), dok će boje muških klapa braniti Pučki pivači (Novi Vinodolski), Kanat (Bakar), Žrnovnica, Tić (Tribalj), Zvonejski kanturi (Zvoneća), Trabakul (Kostrena), Boškarin (Hum), Zvonimir (Baška), Morčić (Rijeka), Mirakul (Veprinac) i Kvarner (Bakar).
– Ovim putem želim pozvati sve goste Voloskog da dođu sat vremena ranije na plivalište Vaterpolo kluba Opatija bodriti naše vaterpoliste u vrlo važnoj utakmici za prvo mjesto, zadnjeg, 18. kola 1.B Hrvatske vaterpolske lige, dodao je O’Brien.
U goste Opatijcima dolazi ekipa Galeba koja se nalazi na 2. mjestu te slobodno možemo reći da će ovo biti iznimno težak susret za naše vaterpoliste. Pobjedom protiv Galeba osigurali bi najmanje drugu poziciju na tablici, a u slučaju poraza Salone u gostima kod Biograda vaterpolisti Opatije postali bi prvaci 1.B HVL. Nadamo da ćete popuniti tribine plivališta u Voloskom i u užarenoj atmosferi podržat naše vaterpoliste! A nakon tekme svi pravac na klape.
Ulaz na vaterpolo utakmicu i na klape je slobodan!
Uživajte…
Klapa Tić – Ružo moja crvena

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
VIDEO: Hrvatski festival klapa i mandolina @ Opatija
Večer klapa va Leprince
FOTO: Mom zavičaju @ Šapjane
VIDEO, FOTO: Otvorena šetnica @ Veprinac
FOTO, VIDEO: Rukavcu z jubavi…
‘Z ramoniku po starinsku’ @ Pasjak
VIDEO: Opatijski portun @ Škrbići
FOTO: Nona Tonka i Jarbola @ Zvoneća
FOTO: Band aid – ‘Rukavcu’
FOTO, VIDEO: U kafani / Va oštarije – najbolja na klapskom spektaklu
VIDEO: 1. Festival pusnih muzka @ Šapjane
Ekskluzivno – pogledajte PRVI video spot klape Kamelija
FOTO, VIDEO: Karići kad se čuju, kako rošću dok pasuju…
VIDEO: Bogat vikend na Veprincu
VIDEO: Udruga mladih i građana Leprinac
Mladi rokeri samo dva prsta do neba (Rock de Leprinejšn)

error: Content is protected !!