VIDEO: 'Klape va Mandraće' ponovno oduševile

klape_volosko_2011…mnogobrojna publika uživala u klapskoj pjesmi, što možete provjeriti u nastavku teksta…
…Lidija Bačić po prvi put je nastupila u Voloskom, video isječak pogledajte u nastavku…

Volosko – Bez obzira na ružno vrijeme i pad temperature, pred mnogobrojnom publikom, sinoć su u Voloskom održane osme po redu ”Klape va Mandraće”.
Ove godine na Mandraću je nastupilo sedam klapa koje su otpjevale nekoliko pjesama, a uživali smo u slijedećim klapama: Ženska klapa Volosko, Sv.Jelena (Dramalj) i Rožice (Šapjane) te muškim klapama Boškarin (Hum), Škrljevo (Škrljevo), Grobnik (Čavle) i Mirakul (Veprinac).
klape_volosko_2011_publika
Posebna gošća večeri bila je Lidija Bačić koja je zajedno s klapom Grobnik otpjevala pjesme ”Ne moren kontra sebe” i ”Dvi lipe riči”, kao i nekoliko svojih pjesama s posljednjeg albuma. Osme po redu ”Klape va Mandraće” završile su zajedničkom izvedbom pjesama ”Oči boje lavande’ i nezaobilaznom pjesmom ”Ružo crvena”, a mnogobrojna publika koja je uživala na koncertu, ispratila ih je veliki aplauzom.
Nakon završene manifestacije klape su se družile na prigodnom domjenku, a nije nedostajalo ni klapske pjesme – za gušt i dušu.
”Jako sam zadovoljna, vrijeme se popravilo u zadnji čas, a iako je malo hladnjikavo, pristiglo je mnogo slušatelja”, rekla nam je organizatorica iz ženske klape ”Volosko”, Irena Radovanović.
Klapska večer organizirana je od strane KZU Volosko i MO Volosko, uz pomoć vološćanskih ugostitelja, Grada Opatije, Primorsko goranske županije, TZ Grada Opatije i Jamnice. Željno iščekujemo i devete po redu ”Klape va mandraće’, a do tada ”Volosko, laku noć!”, poručila je za kraj voditeljica Gordana Brkić Žagar.
Liburnija.net TV – Klape va Mandraće @ Volosko

Serena Calderara / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net