VIDEO Koktelsi predstavili novi singl – Zbog ‘Vozačke’ završili u zatvorskom kamenolomu

Kako su se Koktelsi snašli u ulozi ‘robijaša’ pogledajte u spotu ‘Vozačka’…  

Opatija – Nakon ljetne turneje i odrađenih pedeset koncerata diljem Lijepe naše, Italije i Slovenije, Koktelsi predstavljaju novi singl ”Vozačka“, koji najbolje opisuje situaciju u kojoj se nađe onaj koji ostane bez vozačke dozvole, u ovo slavljeničko doba godine.

– Pjesma govori o vječnoj temi vožnje u alkoholiziranom stanju, povratku iz izlaska i gubitku vozačke dozvole. “A joj, joj” je stih koji se u obliku mantre ponavlja kroz cijelu pjesmu  te najbolje opisuje osjećaje osobe kad ugleda policajca na cesti u ranim jutarnjim satima. Tko griješi taj mora biti spreman i platiti dug društvu, zato se dio radnje spota događa u zatvorskom kamenolomu, u kojem članovi banda robijaju zbog previše konzumiranja alkohola i razmišljaju o kobnoj noći u kojoj su ostali bez vozačkih dozvola. Je li moglo drugačije, jest! Ali ovako je zabavniji spot koji je sniman u starom pomorskom kamenolomu u Štinjanu i u centru Pule, rekao nam je Nikola Peršić, frontman Koktelsa.

Pjesma za koju tekst i glazbu potpisuje Nikola Peršić snimljena je u studiju Little Roses, mix i mastering odrađen je studiju GIS, a izdavač je Music Star records.

Spot su osmislili i režirali Koktelsi, a kameru i montažu potpisuje Marin Gregurev. Osim Koktelsa u glavnoj ulozi policajca odlično se snašao Nikola Pavlaković, službeni fotograf grupe. Na kraju, Koktelsi poručuju – ako nemate milijun kuna za jamčevinu, ne pijte dok vozite…

Kako su se Koktelsi snašli u ulozi ‘robijaša’ pogledajte u spotu ‘Vozačka’…

error: Content is protected !!