VIDEO: Koncert Petra Dragojevića @ Cafe bar Galija

Petar Dragojević

Osim svojih pjesama Petar će otpjevati i brojne hitove drugih popularnih izvođača. Sve potrebne informacije te rezervacije možete napraviti na slijedeći broj telefona – 095 / 912 5112.

Opatija – Ove subote, 22. prosinca s početkom u 22 sata, u cafe baru Galija koncert će održati Petar Dragojević, nećak legendarnog Olivera Dragojevića.

Osim svojih pjesama Petar će otpjevati i brojne hitove drugih popularnih izvođača. Petar Dragojević javnosti je poznat od 1997. kad je osvojio publiku na Zadar festu kao mladi debitant. Nakon nekoliko samostalnih pjesama, udružuje se s Tončijem Huljićem, pjeva na Dori s pjesmom “Laži” te potpisuje ugovor s glazbenom kućom Croatia Records, da bi 2003. godine objavio album ‘Ovih dana’. U posljednje vrijeme, Petar nije ‘nestao’ s glazbene scene već se redovito pojavljivao na festivalima na kojima je ostvario zapažene nastupe. Posljednji album objavio je 2010. godine, pod nazivom “Sve boje moje duše” na kojem je zabilježeno 15 pjesama. Na albumu se nalaze i tri dueta koja je Petar snimio s Antonijom Šolom (“Halo dušo”), Anom Pavić (“Nesretna”) te velikanom hrvatske glazbene scene Oliverom Dragojevićem (“Istog smo roda”).

Sve potrebne informacije te rezervacije možete napraviti na slijedeći broj telefona – 095 / 912 5112.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!