VIDEO Kristina Radovčić Kiki o ulasku u voditeljske vode: ‘Najbolji savjet dala mi je Martina Validžić’

Otkrila je kako se odlučila na novi izazov u svojoj karijeri, u kojem se vrlo dobro snašla, ali i koga je sve pitala za savjete…

Matulji – Kristina Radovčić Kiki, glazbenica i odnedavno voditeljica glazbene emisije „Tonska u 8“ TV Novinet, gostovala je u jutarnjem programu ove mreže. O svojim počecima u glazbi, tome kako su nastale The Blondes, ali i o televizijskim izazovima govorila je u mozaičnoj emisiji „11 manje kvarat“.

– Moji starci su forsirali da sviram klavir, ali meni je to nekako bilo odbojno. Na jednom izletu u osnovnoj školi vidjela sam jednog dečka s gitarom. Svirao je nešto od Mr. Biga, nosio rokericu s nitnama i meni je to bilo super kul i došla sam na ideju da sviram gitaru. Krenula sam svirati u šestom razredu i polako počela pisati i neke stihove, vlastite tekstove. Stala sam na tome da to ostane kao hobi. A kasnije, kad sam upisala faks „jer muzika ni delo“, hvatala sam se gitare na svim feštama i uvijek paralelno sa svim životnim okolnostima pratila me muzika. Kada sam krenula raditi u arhitekturi, taman je počela kriza. A radila sam praktički za ništa ili za minimalac. Tako sam krenula lagano svirati gaže, a uletila je Ela koja me već dugo zvala da krenemo zajedno svirati. Ja sam bila skeptična, mislila sam da kome trebaju dvije plavuše s gitarom, a ona je rekla da je baš u tome fora – što je bolje od jedne plavuše s gitarom? Dvije plavuše s gitarom. Bili su to smiješni počeci puno grešaka i u hodu smo se učile i poboljšavale, kazala je Kiki.

Otkrila je kako se odlučila na novi izazov u svojoj karijeri, u kojem se vrlo dobro snašla, ali i koga je sve pitala za savjete…

– Kontaktirala sam par prijateljica koje su novinarke i voditeljice. Jedna od njih je Martina Validžić, koja je isto rockerica i zato se nekako vidim najbliže njoj u stilu. Rekla mi je da je najbitnija dobra priprema. Tako da svakog gosta dobro proučim, poslušam puno muzike, dugo se pripremam, pišem detaljne bilješke, otkrila je Kiki, kazavši da će sljedeći gosti biti White on White.

error: Content is protected !!