VIDEO Krunoslav Kapetanović i Eric Superina proglašeni Kastavcima mjeseca prosinca

VIDEO Krunoslav Kapetanović i Eric Superina proglašeni Kastavcima mjeseca prosinca

Krunoslav Kapetanović i mladi chef Tino Sinožić

Eric Superina je nagrađen u kategoriji srednjih poduzeća. Krunoslav Kapetanović vlasnik je i direktor Design hotela Navis i Ville Kapetanović u Opatiji, a nagrađen je u kategoriji najboljeg menadžera malih poduzeća i ujedno jedini hotelijer među laureatima.

Eric Superina

Kastav – Titulu Kastavca mjeseca za prosinac prošle godine podijelila su dva poduzetnika – Krunoslav Kapetanović i Eric Superina.

– Među 18 dobitnika priznanja menadžer godine, nagrade što ju je u devet kategorija podijelilo Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, su i dvojica nagrađenih s područja Kastva, Eric Superina član uprave Mick iz Kukuljanova i Krunoslav Kapetanović, vlasnik i direktor tvrtke Vila Kapetanović iz Opatije, poručili su iz Grada Kastava u obrazloženju.

Superina je nagrađen u kategoriji srednjih poduzeća. Uz posao u upravi Micka, stručni je predavač na fakultetu i član društva inovatora i društva kapetana. Tvrtka Mick je trgovac reprodukcijskim materijalom crne i obojene metalurgije.

Krunoslav Kapetanović vlasnik je i direktor Design hotela Navis i Ville Kapetanović u Opatiji, a nagrađen je u kategoriji najboljeg menadžera malih poduzeća i ujedno jedini hotelijer među laureatima.

Više o Kastavcima mjeseca u prilogu…

error: Content is protected !!