[VIDEO] KUD “Lovor” Lovran, DVD Opatija i pjevački zbor “Mareta” oduševili publiku @ Lovran

Na kraju je predsjednik Zajednice Talijana Lovran Igor Prodan zahvalio svim izvođačima na nastupu te prigodnim darovima nagradio predstavnike zborova i njihove umjetničke voditelje.

Lovran – Zajedničkom organizacijom Zajednice Talijana Lovran i Mošćenička Draga u lovranskom parku na pristaništu uspješno je održan u večernjim satima koncert na kojem su nastupila tri pjevačka zbora i to pjevački zbor KUD -a “Lovor” Lovran, DVD-a Opatija i pjevački zbor “Mareta” Mošćenička Draga. Na početku sva tri zbora zajednički su otpjevali himnu PGŽ-a “Zavičaju tebi”.

Prisutnu publiku i sve pjevače na početku je pozdravio u ime domaćina i organizatora, predsjednik Zajednice Talijana Lovran Igor Prodan . Svojim kratkim nastupom koncert su započeli članovi zbora “Mareta” iz Mošćeničke Drage uz dirigenticu Ninu Simčić da bi iza toga na pozornicu došli pjevači opatijskog zbora DVD-a pod ravnanjem profesora Ivana Bošnjaka. Samostalno predstavljanje zborova zaključili su domaćini, članovi zbora KUD- “Lovor” Lovran pod ravnanjem dirigentice Ariane Bossi.

Ovo ugodno ljetno glazbeno večer na kojem su se mogli čuti dobro nam znane domaće skladbe kao i tradicionalne talijanske canzone zaključeno je zajedničkim izvođenjem poznate skladbe “Neka cijeli ovaj svijet” iz mjuzikla “Jalta, Jalta”. Zasluženim aplauzom prisutne publike u parku nagrađeni su svi izvođači ovog koncerta. Na kraju je predsjednik Zajednice Talijana Lovran Igor Prodan zahvalio svim izvođačima na nastupu te prigodnim darovima nagradio predstavnike zborova i njihove umjetničke voditelje. Preostali dio večeri svi “zboraši” proveli su u zajedničkom druženju u restoranu “Kvarner” Lovran.

KUD “Lovor” Lovran, DVD Opatija I Pjevački Zbor “Mareta” Oduševili Publiku @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net