VIDEO Labinjanka Bojana Žamarija osvaja srca s nježnom baladom ‘Više nema nas’

— Raduju me dojmovi i nadam se da će slušatelji uspjeti osjetiti emociju koju sam pokušala prenijeti kroz tekst i pjevanje, poručila je Bojana.

Labin – Bojana Žamarija 30-godišnja Labinjanka snimila je svoj glazbeni prvijenac “Više nema nas”. Riječ je o baladi talijanskog stila za koju kantautorica potpisuje tekst i glazbu, a aranžman Aleksandar Valenčić iz Opatije. Nakon 12 godina profesionalnog bavljenja glazbom, odlučila je napraviti svoju autorsku pjesmu u kojoj je pokušala dati najbolje od sebe i pronaći put do srca slušatelja.

Za styling u video spotu zaslužna je modna dizajnerica Ingrid Rojc, a spot kojeg je režirao, snimao i montirao Eric Vojak iz Pule, sniman je u Rapcu.

— Raduju me dojmovi i nadam se da će slušatelji uspjeti osjetiti emociju koju sam pokušala prenijeti kroz tekst i pjevanje. Promocija je protekla u punom sjaju uz predstavljanje prve pjesme i nekoliko covera pjesama poznatih pjevača, među kojima je bila i obrada pjesme Stine, legende Olivera Dragojevića koji bi upravo taj dan 7. prosinca proslavio svoj 71. rođendan. Te sam večeri bila ispunjena srećom u svom srcu i zahvalna sam svim ljudima koji su bili uz mene, kazala je Bojana Žamarija.

U nastavku pogledate Bojanin prvi video spot za singl Više nema nas !

error: Content is protected !!