VIDEO Liburnija Futsal Cup X čeka svog desetog osvajača @ Opatija

Prvo polufinale je na rasporedu u nedjelju 12. siječnja s početkom u 17:50 sati…

Opatija – Turnir Liburnija Futsal Cup X uskoro će dobiti svog desetog osvajača. Sutra će na parkete opatijske dvorane Marino Cvetković izaći osam najboljih momčadi koje će se boriti za nagradni fond od 20 tisuća kuna. Veliko iznenađenje priredile su nam “domaće ekipe”. Jedini koji su još uvijek u igri za plasman u četvrtfinale jest ekipa Dribling bara pod vodstvom Dine Bajramovića.

Međutim, bit će to vrlo težak zadatak jer se u osmini finala susreću s braniteljima naslova MNE Cabahia iz Pule za koje igraju prekaljeni hakleri iz Pule. Pobjednik tog dvoboja u četvrtfinalu će odmjeriti snage s MNE Ulja Komarija iz Višnjana.

Puležani će sigurno imati svoje predstavnike u polufinalu budući da se u četvrtini finala susreću dvije ekipe iz najvećeg istarskog grada Grin Baza i Bike Planet.

Debitanti u Opatiji, MNE 11. juli iz Sarajeva suvereno je prošao skupinu i osminu finala, a pravi test njihove snage bit će utakmica četvrtine finala. Vita Leva iz Poreča uvijek je neugodan protivnik, ali slovenska ekipa Aras veliki je favorit turnira. Pobjednik između te dvije momčadi ide na noge neugodnim Bosancima.

Još su dva sigurna četvrtfinalista. Trumm iz Malinske gotovo je stalni sudionik završnica u Opatiji te se bez dvojbe smatra jednim od favorita za osvajanje prvog mjesta. Dečki iz Pazina koji u Opatiji tradicionalno nastupaju za CB Tin bit će vrlo težak protivnik te ovaj dvoboj možemo smatrati poslasticom četvrtfinala.

Prvo polufinale je na rasporedu u nedjelju 12. siječnja s početkom u 17:50 sati, a za sve one koji žele uživo pratiti odličan futsal, organizatori su pripremili bogatu tombolu.

error: Content is protected !!