VIDEO – M.E.R.D.A. posvećena kanabisu donosi pusno-glazbeni elektronski spektakl @ Ičići

merda_2015

U programu nastupaju Mo’ Funk b2b Asta Nova, Danny Glavan te Ko Mar, a više doznajte u video-teaseru u nastavku. Svim maskiranim posjetiteljima ulaz je slobodan, a ostali plaćaju 35 kuna u pretprodaji, odnosno 50 na dan koncerta koji je posvećen – kanabisu.

Opatija – Pusno-elektronski glazbeni spektakl M.E.R.D.A. 2015 – što je skraćenica za puni naziv ”Maškarana elektro renesansa d’Abbazia” – održat će se pod motom ”Budi što jesi” u bistrou Venezia u Ičićima u subotu, 17. siječnja, s početkom u 22 sata. Svim maskiranim posjetiteljima ulaz je slobodan, a ostali plaćaju 35 kuna u pretprodaji, odnosno 50 na dan koncerta koji je posvećen – kanabisu – uz moto ‘I bez droge možeš biti cool!’

– Cannabis, marihuana, ganja, sensimilia, trava, čiba, pljuga, dim, grass, weed, granje, muma, vuja, žiža, zelenjava, blitva, dobrota, korov… Sve su to nazivi za svetu biljku poznatu od praiskonskih davnina čovječanstva i civilizacije, a vjerojatno je ona tu bila još i puno ranije. Biljka je to koja se koristi u razne svrhe: proizvodnja hrane i tekstila, prirodni je lijek za mnoge bolesti, ali i sredstvo za razonodu… Pruža nam ta biljčica mnogo dobrobiti, ali nažalost zbog interesa određenih lobija, trenutno je zakonom zabranjena u mnogim zemljama. Međutim, obzirom na globalno osvještavanje čovječanstva, u mnogim zemljama, opet je legalizirana i počinje se opet koristiti u razne svrhe. Nažalost u Lijepoj našoj još uvijek nisu prepoznali vrijednost i potencijal jedne najobičnije biljčice kao što to često biva pa smo odlučili za ovaj pust slaviti upravo tu prirodnu blagodat i Božji dar… Forza cannabis – poručili su organizatori.

U programu nastupaju Mo’ Funk b2b Asta Nova, Danny Glavan te Ko Mar, a više doznajte u video-teaseru u nastavku.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!