VIDEO: Making of… ‘Nikad više ono vrime’ by Le Salpe & Klapa Mirakul

salpa_sm…u nastavku teksta možete pogledati video materijal sa snimanja posljednjeg spota Salpe i klape Mirakul…

…video priča koju smo pripremili za vas, nije spot, to je nekoliko nasumično ubačenih kadrova s istoimenom pjesmom…

Opatija – Naočit mladić sjedi na groti, dok kamera u švenku prelazi na nekolicinu stasitih mladića koji stoje u špaliru dok u pozadini lete galebovi po modrom nebu…

Ne, ovo nije akcijski film s Jackie Chanom u glavnoj ulozi, nisu ni kadrovi s nogometne utakmice s bijesnim navijačima u glavnoj ulozi, nego djelić radnje, najnovijeg video spota za pjesmu ‘Nikad više ono vrime’ od Silvana Martinčića Salpe i Klape Mirakul s Veprinca.

Kadar je ‘pravi’ opatijski. Ispod Djevojke s galebom, kao iz reklame na HTV-u. No osim na navedenoj lokaciji spot je sniman i u parku Angiolina, cafe baru Pul Barića i u art galeriji Opatijski portun, što znači da su spot i pjesma kompletno – ‘Made in Opatija’. Za pjesmu ‘Nikad više ono vrime’, tekst je napisala Sanja Kokotović s Tošine, glazbu, aranžman i montažu potpisuje Salpa (Škrbići), sve snimke napravili su Marin Aničić i Davor Vučetić (Opatija – Centar I), klapa Mirakul (Veprinac).

– Promocija spota uskoro će se održati u galeriji Opatijski portun, dok će svoju medijsku promociju doživjeti na portalu Liburnija.net, za koji ja dajem izjavu a vi ga upravo čitate, najavio je Salpa.

Video priča koju možete pogledati u nastavku teksta, nije spot, to je nekoliko nasumično ubačenih kadrova, na pjesmu ‘Nikad više ono vrime’. Uživajte.

UPOZORENJE: U dogovoru s autorom i montažerom pjesme Silvanom Martinčićem Salpom, namjerno smo ubacili u video isječak pojedine smetnje, da bi spriječili zloupotrebu navedenog video i audio materijala…

Liburnija.net TV – Le Salpe & Klapa Mirkaul – Nikad više ono vrime – making of…

Nikola Cvjetović
Video: Liburnija.net

error: Content is protected !!