VIDEO: Marin Morić, pomorac i menadžer dobitnik priznanja Kastavac mjeseca za ožujak @ Kastav

Marin Morić

Marin Morić, iskusni je i stručni generalni menadžer na poslovima upravljanja hotelima, poslovima hrane i pića te poslovanju s gostima.

Kastav – Marin Morić, kastavski pomorac i dobitnik nagrade za menadžera 2017. godine u Global River Cruises – Uniworld dobitnik je priznanja Kastavac mjeseca za ožujak.

Uniworld Boutique River Cruise Collection jedna je od vodećih svjetskih kompanija u području riječnog krstarenje te nudi ekskluzivna krstarenja na 21 rijeci u 28 zemalja diljem svijeta.

Marin Morić, iskusni je i stručni generalni menadžer na poslovima upravljanja hotelima, poslovima hrane i pića te poslovanju s gostima. Od 2015.godine radi u Global River Cruises – Uniword, a ranija iskustva stekao je u Hotelu Lipik u Crnoj Gori, Milenijum hotelu Agava i Milenijum hotelu 4 Opatijska cvijeta u Opatiji, Hilton Charlotte Center City u SAD-u i drugima.

– Vjerujem da je teško biti odvojen od obitelji i na taj način zarađivati za život. Ovaj video podižemo njemu, ali i da svim pomorcima odamo priznanje za njihov način života. Čestitke Marinu i svaka čast na nagradi, a svim našim pomorcima mirne vode i siguran povratak doma, kazao je gradonačelnik Kastva Matej Mostarac.

U nastavku pogledajte video-prilog o Kastavcu mjeseca ožujka Marinu Moriću.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!