VIDEO: Marin Tomasov – Nismo mogli dati bolji dar Armadi za rođendan

Marin Tomasov

Marin Tomasov

– Sretan rođendan Armadi! Mislim da im nismo mogli dati bolji dar. Šteta možda što rezultat nije bio i veći. Ali nema veze, spremamo se sad za sljedeću utakmicu. Čestitke ekipi, napomenuo je Tomasov nakon utakmice.

Rijeka – Malo tko je na tribinama nakon utakmice Rijeka – Lokomotiva ostao ravnodušan na predstavu bijelih u pobjedi 5:0. Spektakularan nogomet iskazan i uvjerljivim rezultatom.

Posebno sretni bili su ipak Filip Bradarić, koji je postigao prvijenac u riječkom dresu te Marin Tomasov koji je u HNL-u postigao već 6 gol za Rijeku, i trenutno je drugi strijelac aktualne momčadi iza Bekima Balaja…

– Sretan rođendan Armadi! Mislim da im nismo mogli dati bolji dar. Šteta možda što rezultat nije bio i veći. Ali nema veze, spremamo se sad za sljedeću utakmicu. Čestitke ekipi – spomenuo je Tomasov nakon utakmice dok je Bradarić dodao:

– Napokon je došao i taj gol. Nadam se da će ih sad biti još i više. Ali najvažnije je da ekipa igra odlično, a pjesma navijača to dokazuje. Ali ovo je plod truda cijele ekipe i stručnog stožera koji rade s nama na treninzima.

Opširnije u video razgovoru s Bradarićem i Tomasovom…

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!