VIDEO: Marin Tomasov – Tri boda došla su kao naručena

Marin Tomasov

Marin Tomasov

– Sada slijedi pauza, treba se odmoriti, ali ova tri boda došla su kao naručena – rekao je Marin Tomasov, nogometaš Rijeke. Što je još izjavio Marin Tomasov pogledajte u videu…

Rijeka – Marin Tomasov odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu Rijeke. Tri asistencije, stalna opasnost po lijevom boku koja je u nedjelju bila ubojita. Zbog svega toga nakon utakmice zaradio je i komplimente Matjaža Keka koji je na konferenciji za novinare ustvrdio da Tomasov ima odličan karakter i da nikada ne odustaje, čak i kada ga ne ide i kada je svjestan da je zapucao prilike.

– Sada slijedi pauza, treba se odmoriti, ali ova tri boda došla su kao naručena – rekao je Marin Tomasov, nogometaš Rijeke.

Rijeka je furioznom igrom slomila Zagreb u posljednjih deset minuta i to nakon što je ostala s igračem manje nakon isključenja Filipa Bradarića.

– Ako se to već trebalo dogoditi, stisnuli smo se kao momčad što i jesmo. Rani pogodak kao da je i nas poremetio jer smo mislili da će se otvoriti utakmica. Zaslužena pobjeda na kraju, sada slijedi zasluženi odmor – zaključio je Marin Tomasov.

Što je još izjavio Marin Tomasov pogledajte u videu…

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!