VIDEO Martina Majerle i klapa Tić snimili spot za uspješnicu ovogodišnjeg Mika „Dajen ti besedu“

Morski prilaz svjetioniku Maltempo na otoku Krku poslužio je kao scenografija klapi Tić, a Martina je svoje dijelove snimala u Mošćenicama.

Rijeka – Opatijska pjevačica Martina Majerle i klapa Tić trećom nagradom publike na ovogodišnjem MIK-u za skladbu „Dajen ti besedu“ zaokružili su uspješnu festivalsku sezonu, a vrijedna ekipa upravo je za nju nedavno snimila video spot na dvije izuzetne lokacije. Morski prilaz svjetioniku Maltempo na otoku Krku poslužio je kao scenografija klapi Tić, a Martina je svoje dijelove snimala u Mošćenicama i pritom je izjavila:

– Srednjovjekovno mjestašce na obroncima Učke, u osnovi kaštel iz 12.st. učinilo mi se idealnom lokacijom za snimanje jednako tako romantične pjesme koja predstavlja ljubavni zavjet. Željela sam istaknuti ljepote domaćeg kraja, a na entuzijazmu moram zahvaliti Žaklini Stroligo koja nam je otvorila vrata povijesne plemićke kuće Dešković i njene Rundićeve šterne stare 900 godina, gdje smo snimili predivne kadrove.

A snimalo se još u „Klancu pred Milkinu kuću“, na trgu Kosnica s pogledom na Kvarnerski zaljev i mnogobrojnim pitoresknim kalama. Spot je nastao u režiji kreativnog tima Studija Brujo iz Krka, Ivice i Antonia Brusića, a za make-up je bila zadužena vizažistica Maja Zatezalo. Skladba „Dajen ti besedu djelo je autorskog tima Robert Grubišić i Robert Pilepić, gdje Robert Grubišić također potpisuje i aranžman.

Premijera spota planirana je  11. studenog upravo na Martinje, a Martina dodaje:

– U vrijeme krize u glazbenoj industriji uvjetovane trenutnom globalnom situacijom najbitnije je ne prepustiti se apatiji i nastaviti stvarati. Na taj način činimo dobro i sebi i zajednici.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net