VIDEO: Massimovih 30 godina karijere @ Hotel Kvarner

massimo_ljetna_2012 (8)

Massimo je dobitnik čak pet nagrada Porin za najbolji muški vokal, a od objave prvog albuma Doriana Graya ‘Sjaj u tami’ prošlo je punih 30 godina.

Opatija – Ovoga petka, 26. travnja, s početkom u 20 sati u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji možete uživati u Massimu i njegovom prepoznatljivom vokalu. Ove godine Massimo slavi 30 godina karijere, a na koncertu će se osim starih hitova moći čuti i pjesme s novoga albuma poput ‘Dodirni me slučajno’, ‘Iz jednog pogleda’, ‘Tišina’.

massimo_plakat_opatija_2013

– Trudim se da svakoga puta na koncertu napravim nešto novo, dodam neki novi moment, steknem neku novu publiku. Upravo je publika ta koja me tjera da budem bolji. Veseli me to što ću uskoro nastupati baš u Opatiji jer se u tom gradu osjećam kao kod kuće, istaknuo je Massimo na svojim službenim stranicama.

Uz Massima na pozornici će biti i njegov prateći bend kojega čine vrhunski glazbenici, a to su Boris Popov (udaraljke), Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitare/vokal), Aleksandar Ismailovski (klavijature), Goran Delač (bas), Marko First (violina/gitara) i prateće pjevačice Martina Majerle i Vanesa Mišić.

Ulaznice za koncert potražite na sljedećim prodajnim mjestima u Festival Opatija,Tisak Media Opatija, DMS Rijeka-Paris-Texas, Dallas Music Shop, Croatia Records, TIC Rijeka, Kartomat Rijeka, New Sound Matulji, Tisak Media Pula, www.ulaznice.hr i www.kulturaplus.hr.

Cijena ulaznice je 100 kn, a sve ulaznice vrijede isključivo za stajanje! Za kraj uživajte u spotu za pjesmu ‘Tišina’ snimljenog i u našoj Opatiji.

Serena Calderara / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net