VIDEO: Matjaž Kek – Bila je ovo jedna lijepa večer na Rujevici

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Bekim Balaj i Roman Bezjak nakon Osijeka izbili su na prvo mjesto ljestvice strijelaca s pet pogodaka koliko je postigao i Armin Hodžić iz Dinama.

Rijeka – Konferencija za novinare Matjaža Keka, trenera Rijeke, nakon utakmice s Osijekom trajala je jako kratko. Što je uopće potrebno reći nakon uvjerljive pobjede uz pet postignutih golova, te činjenicu da četvrtu utakmicu zaredom Rijeka nije primila gol.

– Čestitke igračima, bili smo željni igre. Nakon 5:0 mogu smo izreći komplimente ekipi. Mislim da smo zadovoljili i gledatelje, jedna lijepa večer na Rujevici – ustvrdio je Matjaž Kek.

Na rasporedu je pauza zbog reprezentativnih obveza, Rijeka u 9. kolu 12. rujna gostuje kod Istre 1961.

Nakon osam kola MAXtv Prve lige osnovna statistika nogometaša Rijeke je impresivna. Unatoč nešto lošijem ulasku u sezonu, izabranici Matjaža Keka nakon 720 minuta upisali su tri pobjede i pet remija (14 bodova), te sa sedam primljenih pogodaka dijele drugo mjesto sa Splitom na listi najboljih obrana u hrvatskom prvenstvu. Ujedno, Rijeka uz Dinamo ima najbolji napad sa 16 postignutih pogodaka.

Bekim Balaj i Roman Bezjak nakon Osijeka izbili su na prvo mjesto ljestvice strijelaca s pet pogodaka koliko je postigao i Armin Hodžić iz Dinama. Bezjak je dva pogotka postigao protiv Slaven Belupa, te jedan protiv Zagreba, Lokomotive i Osijeka. Balaj je pak po dva gola postigao protiv Osijeka i Zagreba, te jedan protiv Slavena.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!