VIDEO: Matjaž Kek – Imamo aktivan rezultat za Kantridu, ali suđenjem nisam zadovoljan

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Unatoč Dinamovom preokretu i pobjedi 2:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa, nogometaše Rijeke nije napustio optimizam pred uzvrat na Kantridi. Rezultat je aktivan, a uz vjetar u leđa pune Kantride Rijeka sigurno može ostati u igri za obranu prošlogodišnje titule pobjednika Kupa. Video isječak s izjavama Matjaža Keka i Ivana Močinića pogledajte u nastavku teksta…

Rijeka – Unatoč minimalnom porazu protiv Dinama (2:1), trener Rijeke Matjaž Kek na konferenciji za novinare nakon utakmice istaknuo je da je jedan od ciljeva ispunjen.

– Jedan cilj je napravljen, a to je aktivan rezultat na Kantridi. Dinamo je imao više šansi, pobjeda je zaslužena, ali šteta što smo primili tako naivne golove. Jedino nisam zadovoljan suđenjem. Utakmica je bila prava, pravi ritam koji neki igrači nisu mogli pratiti i Dinamo je to iskoristio. Utakmica na Kantridi će sigurno biti pravi spektakl, punog gledališta – rekao je Matjaž Kek dodajući da je svjestan kako mora podići formu nekih igrača do uzvrata na Kantridi.

– Bila je hrabra utakmica, dobro smo se držali nakon dobrog otvaranja i ranog pogotka. Šteta što nismo završili tim rezultatom. Dinamo je bio bolji, imao dosta prilika, ali mi nismo bili pravi. Dobro smo se borili ali sigurno smo mogli odigrati bolju utakmicu. Ipak, rezultat je otvoren a ja imam osjećaj da bismo mogli proći u finale – rekao je veznjak Ivan Močinić.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!