VIDEO: Matjaž Kek: Kada smo ostali s igračem manje, kod igrača se pojavio inat

Matjaž Kek

Matjaž Kek

S deset igrača držali smo Split daleko od gola. Ovo je slatka i vrijedna pobjeda, znao sam da će biti teška utakmica, zaključio je Matjaž Kek. U nastavku teksta pogledajte sažetak utakmice te izjave Matjaža Keka i Marija Gavranovića.

Rijeka – Nogometaši Rijeke odnijeli su vrijedna tri boda iz Parka mladeži, unatoč teškoj utakmici i činjenici da su u završnici igrali s igračem manje. Nakon utakmice vrlo brzo je izvučen podatak da Matjaž Kek u posljednje 23 utakmice ne zna za poraz u ogledima sa splitskim momčadima, Hajdukom i Splitom.

– Čestitke igračima što su dobili ovu utakmicu i što su izdržali sve što je bilo na terenu. Svladali smo protivnika koji je pokazao kvalitetu, ali mislim da smo zasluženo pobijedili. Nije bilo lako igrati, nedostajalo nam je nekoliko igrača. Utakmica je bila žustra i agresivna, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Ekipa se vrlo dobro postavila s igračem manje, pojavio se onda i inat kod igrača. Potrošnja u tim trenucima je strahovita i igrači su izdržali puno u ovoj utakmici. S deset igrača držali smo Split daleko od gola. Ovo je slatka i vrijedna pobjeda, znao sam da će biti teška utakmica, zaključio je Matjaž Kek.

Nogometaši Rijeke s gostovanja u Splitu vratili su se s punim plijenom, a novom dobrom predstavom svoj obol pobjedi dao je Mario Gavranović. Lijep pogodak glavom, te brza transformacija uoči drugog pogotka pokazali su se ključnima na putu prema novom riječkom slavlju.

– Nismo dobro ušli u utakmicu kao protiv Hajduka. Borili smo se do kraja kao ekipa. Nekako smo dali gol i sačuvali s igračem manje rezultat i osvojimo važna tri boda. Drago mi je da sam bio na pravom mjestu, ali najvažnije je da smo pobijedili i da ovako dalje nastavimo, rekao je Gavranović.

U video prilozima pogledajte sažetak utakmice te izjave Matjaža Keka i Marija Gavranovića.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!