VIDEO: Matjaž Kek nakon Belupa – Izvući ćemo pouku

Arhiva: Anas Sharbini i Matjaž Kek

Arhiva: Anas Sharbini i Matjaž Kek

Kada iz toliko udaraca i posjeda ne dođeš do kapitalne prednosti ili si bio premalo agresivan u 16 metara ili je nedostajao igrač koji bi bio odlučniji i konkretniji. Očekuje nas još takvih utakmica, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Rijeka – Matjaž Kek, trener HNK Rijeka, upozoravao je uoči utakmice da će Slaven Belupo biti neugodan protivnik. To se i na kraju potvrdilo, riječki nogometaši pritiskali su cijelu utakmicu, ali to je u konačnici bilo dovoljno za remi.

– Čestitke gostima na korektnoj utakmici. Kada iz toliko udaraca i posjeda ne dođeš do kapitalne prednosti ili si bio premalo agresivan u 16 metara ili je nedostajao igrač koji bi bio odlučniji i konkretniji. Očekuje nas još takvih utakmica. Za četiri dana nas čeka nova utakmica, idemo dalje – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Ovo je utakmica koja se dogodi i iz koje moramo izvući pouku i ja ću to napraviti. Slaven je odigrao pošteno, nedostajalo je malo “krvi” u nekim trenucima. Moramo nastaviti raditi i tražiti rješenja – zaključio je Matjaž Kek.

I. M, / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!