VIDEO: Matjaž Kek nakon Slavena – Rezultat je na kraju pravedan

Arhiva: Matjaž Kek

Arhiva: Matjaž Kek

Nismo ni zaslužili više nego bod. Rezultat je na kraju pravedan. Nismo izgubili, dobili smo bod, idemo dalje, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon remija u Koprivnici.

Rijeka – Nogometaši Rijeke nisu uspjeli povećati prednost na vrhu prvenstvene ljestvice na osam bodova. Remi protiv Slaven Belupa u Koprivnici tek je treći prvenstveni remi ove sezone za izabranike Matjaža Keka.

– Očekivano teška utakmica. Naročito u prvom poluvremenu nismo bili dovoljno kvalitetni. Čestitam Slavenu, dobijali su duele i odbijene lopte. Nismo ni zaslužili više nego bod. Rezultat je na kraju pravedan. Nismo izgubili, dobili smo bod, idemo dalje, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon remija u Koprivnici.

U susretu protiv Slavena Kek nije mogao računati na ozlijeđene Marija Gavranovića i Alexandera Gorgona, te Josipa Mišića i Stefana Ristovskog koji su ogled propustili zbog tri žuta kartona.

– Dolazi nam Cibalia i moramo razmišljati o svojoj igri. Znao sam da će rošade ostaviti traga, ali moraš biti kvalitetniji da bi opteretio zadnju liniju protivnika. Moramo razmišljati o kvaliteti igre što nas je dosad krasilo. Neki igrači su nakon dugo vremena igrali od početka i nije im bilo lako, zaključio je Matjaž Kek.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!