VIDEO: Matjaž Kek nakon Splita – Sinteza navijača i ekipe je uspostavljena

hnk_rijeka_rnk_split_rujevica_2015_1

Rijeka ima četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Dinamom. Odzvanjalo je Rujevicom: Izađite na balkone, pozdravite šampione! Što je još Matjaž Kek izjavio nakon utakmice protiv Splita pogledajte u videu…

Rijeka – Matjaž Kek još je jednom imao razloga za zadovoljstvo. Rijeka je pobijedila Split i nastavila niz neporaženosti u prvenstvu pred punim stadionom HNK Rijeka. I igrači i navijači uživali su novom spektaklu.

Matjaž Kek

Matjaž Kek

– Čestitke igračima na pobjedi i na ovoj sjajnoj seriji. Teške su utakmice iza nas. Treba naučiti živjeti s pritiskom. Kompliment i priznanje igračima za ovo što su napravili u zadnje vrijeme. Ako će igrači shvatiti da moraju igrati jedan za drugog bit ćemo neugodni za svakog protivnika. Split se pokazao kao kvalitetan protivnik, ekipa koja ima glavu i rep – rekao je Matjaž Kek nakon velike pobjede.

Rijeka ima četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Dinamom. Odzvanjalo je Rujevicom: Izađite na balkone, pozdravite šampione!

– Veliki kompliment i poklon publici. Rujevica je nakon dugo vremena odzvanjala u ritmu Armade. Sinteza navijača i ekipe je uspostavljena. Napravili smo seriju kojoj se vjerojatno nitko nije nadao – zaključio je Matjaž Kek.

Što je još Matjaž Kek izjavio nakon utakmice protiv Splita pogledajte u videu

N. C. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!