VIDEO: Matjaž Kek – Pred nama je novi izazov

Matjaž Kek

Matjaž Kek

– Naša briga je kako izvući još ovu utakmicu u seriji koja nam je pokazala gdje su naši trenutni dometi i u kojem bi smjeru Rijeka trebala ići. Vidio sam da možemo igrati na kvalitetnom nivou, vidjeli smo da igrači koji su došli imaju kvalitetu, volju i želju, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice na Parku mladeži.

Rijeka – Nogometaši Rijeke nemaju puno vremena za uživanju u pobjedi nakon Jadranskog derbija. Nedjeljno 22. kolo MAXtv Prve lige donosi momčadi Matjaža Keka gostovanju kod Splita u Parku mladeži (17 sati).

– Naša briga je kako izvući još ovu utakmicu u seriji koja nam je pokazala gdje su naši trenutni dometi i u kojem bi smjeru Rijeka trebala ići. Vidio sam da možemo igrati na kvalitetnom nivou, vidjeli smo da igrači koji su došli imaju kvalitetu, volju i želju. Kroz utakmice to sada moramo ukomponirati. Rijeka ima svoju liniju i prije svega sam zadovoljan sam kako igrači dolaze i odlaze s treninga i veseli me što su to pokazali na utakmici protiv Hajduka. Ispred nas je novi izazov da se na gostovanjima postavimo kao momčad koja zna što hoće i koja želi pobijediti, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice na Parku mladeži.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net