VIDEO: Matjaž Kek – S respektom, ali i s optimizmom idemo prema Splitu

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Imamo respekt prema njima, ali znamo da je naš cilj skupljanje bodova i tako se namjeravamo postaviti u Splitu – kaže Ivan Vargić.

Rijeka – Nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga u petak nogometaši Rijeke zaputili su se put Splita gdje ih u subotu 22. kolovoza u 19 sati očekuje ogled 7. kola MAXtv Prve lige. Bit će to 16. prvoligaški ogled HNK Rijeka i RNK Split koji su uoči treninga najavili trener Matjaž Kek i vratar Ivan Vargić.

Arhiva

Arhiva

– Sigurno da nas čeka teška utakmica. Gostovanja u Parku mladeži uvijek su bila interesantna. Kako smo znali pustiti bodove tako smo znali i osvajati ih. Naš je cilj podebljati bodovni konto. Split je u prvenstvo ušao kvalitetno, ima puno bodova, dobro igra, dok mi imamo malo problema što se tiče momčadi, ali dogodi se tijekom prvenstva da kartoni i ozljede. Međutim siguran sam da će igrači koji dobiju priliko od prve minute istu i iskoristi, tako da s respektom, ali i s optimizmom krećemo prema Splitu – istaknuo je Matjaž Kek.

Imamo respekt prema njima, ali znamo da je naš cilj skupljanje bodova i tako se namjeravamo postaviti u Splitu – kaže Ivan Vargić.

– Svi znamo kakva je Split momčad i koliko je neugodna na svom terenu. Imamo respekt prema njima, ali znamo da je naš cilj skupljanje bodova i tako se namjeravamo postaviti u Splitu – rekao je Ivan Vargić.
Vizinger umjesto Bezjaka

Budući da je Disciplinska komisija potvrdila kaznu od dvije utakmice zabrane igranja Romanu Bezjaku, za utakmicu u Splitu konkurira Dario Vizinger, napadač Rijeke II i reprezentativac Hrvatske do 18 godina.

Uz Bezjaka, ogledu u Parku mladeži zbog kartona propuštaju Moises i Sharbini, dok Jugović ne konkurira za momčad zbog ozljede ahilove tetive, dok je upitan nastup Marka Leškovića.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: PodUčkun.net

error: Content is protected !!