VIDEO: Matjaž Kek uoči Belupa – Moramo se dokazati na terenu

Matjaž Kek

Matjaž Kek

– Balaj otpada za neko vrijeme. Hristov nije još spreman za 90 minuta, u jednu ruku otvara se mogućnost nekom drugom igraču. Neki klubovi su jedno vrijeme igrali bez klasičnog napadača – rekao je Kek. Video isječak pogledajte u nastavku teksta…

Rijeka – Nogometaši Rijeke u subotu, s početkom u 17 sati, na stadionu Kantrida dočekuju Slaven Belupo. U jesenskom dijelu u Koprivnici ogled ovih dvaju momčadi završio je remijem (1:1). Matjaž Kek, trener Rijeke, još je jednom pozvao na oprez uoči novog prvenstvenog izazova.

– Svi se “pale” kada dolaze Dinamo i Hajduk. Kada dođe ozbiljna ekipa kao što je Slaven Belupo odmah to nekako stavljamo sa strane. Moramo doći do toga da je svaka sljedeća utakmica najbitnija i da je svaka sljedeća pobjeda najvažnija. Slaven Belupo je na gostovanju u Splitu pokazao kvalitetu, sada su se pojačali i registrirali neke nove igrače. Mi moramo razmišljati o sebi – ustvrdio je Matjaž Kek.

– Treba izaći na teren i pokazati se. Veseli me da je u svlačionici dobra atmosfera i da igraču znaju da je dokazivanje u nogometu ponekad najteža stvar. Doći će do nekih promjena, ozljede su sastavni dio – rekao je Matjaž Kek.

Andrej Prskalo zamijenio je Ivana Vargića na golu u posljednje tri utakmice.

– Zadovoljan sam svojom igrom, ali uvijek može bolje. Malo je bilo peha u Istri i Splitu i šteta što nismo pobijedili. Pohvale dečkima na dobroj igri – rekao je Andrej Prskalo.

Bekim Balaj zbog ozljede će propustiti subotnji ogled protiv Slaven Belupa.

– Balaj otpada za neko vrijeme. Hristov nije još spreman za 90 minuta, u jednu ruku otvara se mogućnost nekom drugom igraču. Neki klubovi su jedno vrijeme igrali bez klasičnog napadača – rekao je Kek.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: HNK Rijeka

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net