VIDEO: Matjaž Kek uoči Hajduka – Pobjeda je cilj, želja i velik motiv

Arhiva

Arhiva

– Još jedan Jadranski derbi koji uvijek nosi intenzitet veliki rivalitet. Siguran sam da će biti kvalitetna utakmica ekipa koje traže bodove. Pobjeda je cilj želja i velik motiv kojeg nosi Hajduk kada dolazi u Rijeku, rekao je Matjaž Kek. Video najavu Keka i Brezovaca pogledajte u nastavku teksta…

Rijeka – Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) dočekuju Hajduk u 140. Jadranskom derbiju, 68. međusobnom ogledu u prvenstvu Hrvatske. Rijeka već 13 utakmica u prvenstvu ne zna za poraz od Hajduka, niz koji traje od 21. ožujka 2012. godine.

– Još jedan Jadranski derbi koji uvijek nosi intenzitet veliki rivalitet. Siguran sam da će biti kvalitetna utakmica ekipa koje traže bodove. Pobjeda je cilj želja i velik motiv kojeg nosi Hajduk kada dolazi u Rijeku, rekao je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Hajduka najavio je i Josip Brezovec.

– Jadranski derbi u ovom kraju nosi poseban motiv, ali iskreno ja se svaku utakmicu motiviram isto. Jedino tako se može napredovati u nogometu. Hajduk ima individualnu kvalitetu i može biti opasan, zaključio je Josip Brezovec.

Za utakmicu između HNK Rijeka i HNK Hajduk (Stadion HNK Rijeka, subota, 17 sati) vrijedit će posebna regulacija prometa na državnoj cesti D427, slična kao što je vrijedila i u prvoj domaćoj utakmici drugog dijela sezone protiv Lokomotive.

To ujedno znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija će ponovo biti provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje s time da će redari uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje se točno smiju parkirati. S obzirom da je u pitanju utakmica visokog rizika molimo sve navijače i ostale sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Navijači će imati mogućnost parkirati i na platou iznad islamskog centra koji se nalazi u blizini stadiona HNK Rijeka.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Foto: HNK Rijeka

error: Content is protected !!