VIDEO: Matjaž Kek uoči Istre – Ponosan sam na sinergiju koju smo stvorili

rijeka_istra_2015_rujevica

Na prigodno dekoriranim štandovima ponudu grada predstaviti će Turistička zajednica Grada Opatije, tvrtka Milenij hoteli d.o.o., a promovirati će se proizvodi od čokolade opatijske obrtnice Marine Prijatelj.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 17.15 sati) dočekuju Istre 1961 u utakmici 20. kola MAXtv Prve lige. Izabranici Matjaža Keka u zadnjem kolu prvo dijela sezone tražit će 16. prvenstvenu pobjedu ove sezone, te ujedno zaključiti prvi dio bez poraza!

– Derbiji su uvijek nešto posebno, nešto više. Čeka nas ekipa koja je u posljednje vrijeme na gostovanjima dobro igrala. Neki igrači su igrali u Rijeci i imaju dodatan motiv. Jedini cilj i želja je pobjeda, ali svjesni smo da nas čeka zahtjevna utakmica, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv Istre 1961.

– Silna želja u svlačionici je da stadion bude pun. Atmosfera je izuzetno bitna pred zadnju utakmicu. Ovo je utakmica koja može puno toga usmjeriti. Igrači moraju samo dati sve od sebe, kao što su to radili u 98 posto slučaja ove sezone. Istra može imati želju i inat, ali može li ona biti veća od naše želje, dodao je Kek zaželjevši u subotu pun stadion.

– Moramo odigrati pravu utakmicu za zahvalu navijačima, ljudima u klubu i svima koji su stvorili jednu pozitivnu atmosferu. Ponosan sam na sinergiju koju smo stvorili ovu jesen. Puno njih bi “peklo” da se stvori prava atmosfera i da Rujevica bude puna , ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio i Josip Mišić, važan kotačić momčadi Rijeke u prvom dijelu sezone.

– Cilj i želja je oprostiti se pobjedom od navijača i prvog dijela sezone. Neće nam biti lako i nećemo se sigurno prošetati. Moramo kao dosad igrati svoju igru. Pozivam navijače da napune Rujevicu, da nas vode do pobjede i zajedno proslavimo naslov prvaka, zaključio je Josip Mišić.

Također, u sklopu projekta ”HNK Rijeka prijatelj gradova i općina PGŽ“, na utakmici Hrvatske nogometne lige između HNK Rijeka i NK Istra u goste domaćinima stižu Opatijci. Na prigodno dekoriranim štandovima ponudu grada predstaviti će Turistička zajednica Grada Opatije, tvrtka Milenij hoteli d.o.o., a promovirati će se proizvodi od čokolade opatijske obrtnice Marine Prijatelj.

Potrebno je istaknuti da su veliki doprinos vizualnom uređenju štandova dale Christina Cianci,nvlasnica obrta Chrissart, te Lada Sega koje su ujedno angažirane na realizaciji programa „Advent na mrkate“. Osim toga utakmici će nazočiti stotinjak djece OŠ R.K.Jeretov te dvadesetak djece polaznika škole nogometa NK Opatije koja će dobiti priliku sa igračima oba sastava istrčati na teren prije početka utakmice.

N. Cvjetović / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!