VIDEO: Matjaž Kek uoči Osijeka – Veseli nas povratak na Rujevicu

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Uoči ogleda s Osijekom moći će se parkirati od 16.30 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 21.15 sati.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u srijedu (Stadion HNK Rijeka, 18.30 sati) dočekuju Osijek u prvoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske. Dvije uvodne pobjede u prvenstvu na gostovanjima kod Osijeka i Intera razlog su zadovoljstvo, ali za izabranike Matjaža Keka nema mjesta odmoru.

– Čeka nas nova utakmica koja nosi želju proći dalje u dvije utakmice. Veseli nas povratak na Rujevicu i veliki kompliment ekipi za pobjedu u Zaprešiću i veliko hvala navijačima za atmosferu koja nam daje energiju i koja je pozitivna stvar koja sve nas u svlačionici izuzetno veseli, rekao je Matjaž Kek.

Osijek je u prvenstvo krenuo porazom od Rijeke i Lokomotive.

– Osijek će biti motiviran slabijim ulaskom u prvenstvo. Cilj je biti bolji u dvije utakmice, imamo pouku iz prošle godine. Osijek je djelovao izuzetno organizirano i kompaktno. Rujevica nam otvara mogućnost brže i okomitije igre, ali sigurno je da će biti neizvjestan dvoboj. Prioritet je svaka sljedeća utakmica, ustvrdio je Kek.

– Želim samo da igrači napreduju i da u sebi stvore sigurnost da je ovo što radimo dobro i da će ih dovesti do afirmacije u Rijeci i poslije nešto više. Kada je filozofija igre u prvom planu to me veseli. Drago mi je da ne pobjeđujemo na sreću, zbog nekih odluka ili individualnim potezima, zaključio je Kek.

Utakmicu protiv Osijeka najavio je i Marko Vešović.

– Očekuje nas izazovna i teška utakmica, jak protivnik. Kup je nepredvidivo natjecanje, uvijek ima iznenađenja i siguran sam da to nećemo dozvoliti. Spremni smo i motivirani da sve iz prvenstva prenesemo u srijedu i napravimo rezultat s kojim možemo ići zadovoljni na uzvrat u Osijek, zaključio je Marko Vešović.

Za utakmicu protiv Osijeka vrijedit će regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila u dosadašnjem dijelu sezone. Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice. Dakle, uoči ogleda s Osijekom moći će se parkirati od 16.30 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 21.15 sati.

Stadion se otvara sat i pol prije početka utakmice odnosno u 17 sati. Pozivaju se svi posjetitelji da krenu ranije na stadion s obzirom da su moguće gužve na izlazu s riječke obilaznice, čvor Rujevica zbog radova na izgradnji novog rotora gdje trenutno prema važećoj prometnoj regulaciji nije moguće s obilaznice skrenuti prema stadionu HNK Rijeka.

N. C. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!