VIDEO: Matjaž Kek – Utakmica s Hrvatskim dragovoljcem u pravo vrijeme

matjaz_kek_tiskovna_belupo

Svi navijači koji su kupili ulaznicu za prekinuti susret, uz predočenje iste, mogu ući i na novi susret s Hrvatskim dragovoljcem. Utakmica počinje u 20 sati, a posebni gosti na početku utakmice bit će juniori HNK Rijeke, osvajači jesenskog naslova prvaka u 1.HNL.

Rijeka – Samo dva dana nakon ligaškog meča protiv Slaven Belupa, Rijeku čeka nova utakmica. Odgođen susret s Hrvatskim dragovoljcem zakazan je za srijedu 4. prosinca, s početkom u 20 sati. Stoga je bilo malo vremena za pripremu iako, kako kaže trener Kek, to ponekad i nije loše.

– Utakmica nam dolazi u pravo vrijeme jer nam ne daje previše vremena za razmišljati nakon susreta sa Slaven Belupom. Vjerojatno će nas čekati slična utakmica kao u nedjelju. Hrvatski dragovoljac je ekipa koja će tražiti priliku u kontrama i koja zna igrati. Sada je na nama da to spriječimo i da budemo bolji u realizaciji. Želim i da dajemo manje mogućnosti protivniku iz naših neforsiranih pogrešaka – rekao je na službenoj press konferenciji trener Matjaža Kek i nastavio:

– Tek nakon večerašnjeg treninga više ćemo znati o igračima koji konkuriraju za nastup. Određenih zdravstvenih problema imamo s Jugovićem i Močinićem pa moram sačekati i nalaze zdravstvene službe. No najmanji je problem tko će igrati. Ali oni koji uđu moraju ići sto na sat. I još jednom ponavljam, smanjiti neforsirane greške! Ja sam sinoć još jednom pogledao snimku sa Slavenom i zaista mislim da je teško, nakon onakvih grešaka, ući ponovno u ritam. No mi samo moramo nastaviti tamo gdje smo stali protiv Slavena. Tih zadnjih dvadeset minuta je bio jedan pravi juriš i pravi otvoren gard koji ti se možda koji put može i osvetiti. I ne treba sada reći da je sve protiv Slavena bilo loše, ali dobro da se zna da i dalje moramo raditi i raditi to na sebi. Jedna dobra utakmica nas ne smije postaviti u situaciju da možemo biti bahati i da ne idemo sto posto. Meni je drago da su igrači samokritični i da znaju što je dobro i što loše. Želim da se izađe sutra i napravi ono što mi svi želimo. Ali ne sa riječima već s onim što ćemo pokazati na terenu.

Na trenerove riječi nadovezao se i kapetan Rijeke Dario Knežević.

– Mi znamo da smo dobra ekipa, ali usprkos tome, utakmica s Belupom je pokazala da ćemo imati problema sa svima, ako smo na sedamdeset posto. Mislim da smo svi naučili nešto od utakmice u nedjelju i ne smijemo pomisliti da smo igrači samo za Europsku ligu, ako smo odigrali pet dobrih europskih utakmica. Ako podcijenimo HNL imati ćemo problema. Utakmica s Hrvatskim dragovoljcem nam je jako važna da opet uhvatimo priključak s vrhom, no samo uz maksimalan pristup i angažman možemo očekivati pobjedu – zaključio je Knežević.

Svi navijači koji su kupili ulaznicu za prekinuti susret, uz predočenje iste, mogu ući i na novi susret s Hrvatskim dragovoljcem. Utakmica počinje u 20 sati, a posebni gosti na početku utakmice bit će juniori HNK Rijeke, osvajači jesenskog naslova prvaka u 1.HNL.

Ulaznice za nadolazeću utakmicu u prodaji su na stadionu Kantrida prema slijedećem cijenama: Tribina A – 120,00 kn; Tribina B – 50,00 kn; Tribina C – 50,00 kn; Tribina D – 20,00 kn; Tribina F – 40,00 kn; Tribina E1 – 10,00 kn i VIP A – 180,00 kn.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!