VIDEO: Matjaž Kek – Utakmice protiv Istre uvijek su pune tenzija i očekivanja

Matjaž Kek

Matjaž Kek

– Rijeka kao i uvijek gleda prema naprijed i ide po bodove, uz sav respekt prema protivniku. Gledao sam nekoliko utakmica u kojima je Istra igrala jako dobro. Kako će se Istra postaviti tome ćemo se prilagoditi, ali prije svega ćemo razmišljati o sebi. To je način na koji smo se pripremali za Sevillu, Feyenoord i Dinamo – ustvrdio je Kek.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u nedjelju od 19 sati gostuju kod Istre 1961 u okviru 9. kola MAXtv Prve lige. Bit će to 25. međusobna utakmica u Prvoj ligi, Rijeka je dosad ubilježila 11 pobjeda. Nakon odličnog nastupa protiv Osijeka, riječki nogometaši s dozom optimizma putuju na stadion Aldo Drosina.

– Uvijek su te utakmice s jedne i s druge strane Učke pune tenzije i očekivanja. Konačno smo se okupili, reprezentatvci su se vratili bez ozljeda što me veseli. Pokušat ćemo u nekoliko treninga do utakmice pronaći momčad koji će istrčati sa željom i motivom da dođe do novih bodova. Ako ne budemo na 120 posto imat ćemo problema. zadovoljan kako su se postavili na treningu i to mi daje razloga za optimizam – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Utakmicu protiv Istre 1961 najavio je je i Marin Tomasov.

– Neugodan protivnik, posebice na domaćem terenu. Dobro smo trenirali, ali to treba pokazati. Nadam se odličnoj igri i tri boda – zaključio je Marin Tomasov.

U videu pogledajte što su Matjaž Kek i Marin Tomasov izjavili u najavi utakmice protiv Istre 1961

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: PodUčkun.net

error: Content is protected !!