VIDEO: Matjaž Kek – Vidjeli smo sada što znači igrati u Europi

U nastavku teksta pogledajte što su još poručili Matjaž Kek i Dario Župarić…

Rijeka – Nogometaši Rijeke ostali su na korak do remija protiv Olympiacosa. Mali pad koncentracije donio je Olympiacosu prednost pred uzvratni susret u Rijeci koji je na rasporedu u utorak (22. kolovoza).

– Čestitam Olympiacosu što je na kraju uspio pobijediti. Prije svega imali smo puno problema u bržoj reakciji kada se izgubi lopta, stajali smo predaleko od igrača. Zabili smo gol u pravom trenutku i imali mogućnost da kvalitetno napadnemo. Vidjeli smo sada što znači igrati u Europi, rekao je Matjaž Kek nakon utakmicu protiv grčkog prvaka.

– Šteta što na kraju nismo izdržali, ali to je bilo jako teško s deset igrača. Rezultat je aktivan, ali morat ćemo biti još kvalitetniji i brži u protoku lopte iako smo vidjeli na trenutke da možemo zaprijetiti njihovoj zadnjoj liniji. Rezultat je dobar, ali treba reći da da smo “visili” u nekoliko situacija prije nego što poveli, zaključio je Matjaž Kek.

– Odigrali smo dobru utakmicu i dobro smo se branili. Ostali smo s deset igrača i negdje smo morali popustiti. Teško se braniti 90 minuta, mali pad koncentracije donio je ovaj rezultat, rekao je Dario Župarić nakon utakmice protiv Olympiacosa.

Dario je utakmicu odradio sjajno boreći se s odličnim napadačima Olympiacosa.

– Možemo biti zadovoljni jer smo postigli gol, smatram da na Rujevici možemo pobijediti i da imamo veliku šansu, zaključio je Dario Župarić.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!