VIDEO: Mauro Staraj angažiranom pjesmom ”Teta z butigi” i porukom ‘todorićima’ osvojio internet @ Matulji

mauro staraj teta z butigi 2017 agorkor konzum

”Saki dan je gledan va črjenoj flajde, magari red je veli, vavek osmeh najde” – napisao je matuljski kantautor o ”Teti iz butige”, a cijeli video pjesme možete pogledati u nastavu teksta…

Matulji – Mauro Staraj, matuljski kantautor, pretvorio je proteklog vikenda ”trenutak inspiracije” u pjesmu posvećenu ”svim tetama z butige ovega sveta, koje su mi uvijek napravile najbolji sendvič s mortadelom i svojim osmijehom uljepšale djetinjstvo”.

Video ”premijerne” izvedbe ove pjesme Staraj je snimio iste večeri ispred trgovine Konzum u Matuljima, a završio ga ”porukom svim todorićima, mamićima i horvatinčićima”: uzdignutim prstom.

– Ono kad imaš slobodan petak, izvedeš curu van, a onda nakon razgovora s društvom o situaciji u državi brzo joj kažeš: ”idemo, opalilo me”! U pet minuta pjesma odnekud ”siđe”, pa odeš pred dućan, jer znaš da će nestati ako je ne zabilježiš… Iako je novi singl trebao biti brza zafrkancija, ”Onaj Gore” htio je da ova pjesma nastane u trenutku, kazao je Staraj, pozvavši publiku da podijeli pjesmu kako bi ju čule ”sve dobre tete ovoga svijeta i sva ona mafija na vrhu”.

Vrlo brzo pjesma koju je postavio na Facebook naišla je na izvrstan odaziv publike, te u svega dva dana dosegla 30 tisuća pogleda, 1.600 ”lajkova” i oko 400 podjela, ali i brojne komentare podrške.

– Hvala svima na ogromnoj podršci za “Tetu z butigi”. Ni u snu se nisam nadao ovolikom odjeku… Drago mi je da je ovo dokaz onome što cijeli život tupim: prava i iskrena pjesma uvijek će naći put do srca slušatelja, bez obzira na aranžmane, produkciju i sve ono na što mi glazbenici često gubimo previše vremena… Ipak, naravno da se snima verzija u studiju i bit će objavljena već ovih dana, jer želim da je čuju i oni kojima je poruka na kraju pjesme poslana, istaknuo je Staraj.

”Saki dan je gledan va črjenoj flajde, magari red je veli, vavek osmeh najde” – napisao je matuljski kantautor o ”Teti iz butige”, a cijeli video pjesme možete pogledati u nastavu teksta…

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!