VIDEO Mia kao Katarina Frankopan: Premijerno predstavljen spot za svečanu pjesmu PGŽ ‘Zavičaju tebi’

Za snimanje spota okupila se sjajna ekipa umjetnika od Juraja Zigmana koji je izradio prekrasne, Frankopanima motivirane kostime do Elvisa Stanića koji je zaslužan za novu glazbenu obradu, dok pjesmu izvodi talentirana Mia Negovetić, koja je utjelovila lik Ane Katarine Frankopan.

Rijeka – Premijerno je predstavljen spot za svečanu pjesmu Primorsko-goranske županije. Spot je proteklih mjeseci sniman na atraktivnim lokacijama frankopanskih kaštela, u okviru najvećeg kulturnog projekta Primorsko-goranske županije, Putovima Frankopana.

Za snimanje spota okupila se sjajna ekipa umjetnika od Juraja Zigmana koji je izradio prekrasne, Frankopanima motivirane kostime do Elvisa Stanića koji je zaslužan za novu glazbenu obradu, dok pjesmu izvodi talentirana Mia Negovetić, koja je utjelovila lik Ane Katarine Frankopan. U spotu sudjeluje i student glume Petar Baljak kao Petar Zrinski, dok produkciju i režiju spota potpisuju mladi kreativci iz Kastva  – LUMIERE produkcija kojeg čine redatelj Artem Dushkin i snimatelj Mateo Jurčić.

U snimanju je sudjelovalo preko 40 kostimiranih statista iz srednjovjekovnih, a rezultat pogledajte u nastavku!

error: Content is protected !!