VIDEO Mihael Zmajlović posjetio Kastav: ‘Digitalna transformacija ključni je dio gospodarskog razvoja’

U biciklističkom „điru“ kroz „grad na brege“ Zmajloviću se pridružio i kastavski gradonačelnik Matej Mostarac koji ga je ugostio u Kući Belice.

Kastav – Mihael Zmajlović, saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar zaštite okoliša, u sklopu svoje kampanje „Miha kroz sedmu“ posjetio je jučer Kastav. Zmajlović biciklom obilazi ključne točke u sedmoj izbornoj jedinici u kojoj će biti kandidat na listi koalicije Restart, a uz Kastav, jučer je stigao i u Novi Vinodolski.

U biciklističkom „điru“ kroz „grad na brege“ Zmajloviću se pridružio i kastavski gradonačelnik Matej Mostarac koji ga je ugostio u Kući Belice.

– Sedma izborna jedinica spaja Jarun i Jadran, a u njoj se nalazi i grad Kastav. S Mihom nas veže dugo prijateljstvo, još otkako je bio gradonačelnik Jastrebarskog, a Kastav i Jaska razmjenjivali iskustva i dobre prakse, kazao je Mostarac.

Zmajlović je pak kazao kako ga za Kastav vežu još i ranije uspomene iz mladosti kada je rado boravio u ovom kraju i iz koje vuče neka vrlo lijepa sjećanja.

– Ovaj grad je jedan od rijetkih koji je usvojio strategiju pametnog grada, a pojedine njene dijelove već i usvojio. Digitalna transformacija ključan je element gospodarskog programa Restart koalicije, ne samo na lokalnoj razini, već i u svim javnim službama. Nešto će se realizirati u godinu dana, za nešto će trebati duže vrijeme, no konačni cilj jest da građani umjesto šetanja od šaltera do šaltera mogu sve obaviti jednim klikom, rekao je Zmajlović.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net