VIDEO: Mimohod mažoretkinja, koncert i plesni dan @ Opatija

Arhiva Liburnija.net

Mimohod i program održavaju se u sklopu humanitarne akcije ‘Za Leonu’, u organizaciji mažoretkinja grada Opatije. Nešto kasnije, velikim plesnim danom, 10. obljetnicu rada obilježiti će plesna grupa Flash dance unit. Detalje provjerite u nastavku teksta.

Opatija – Danas u 17.30 sati u centru kreće mimohod mažoretkinja grada Opatije i Limene glazbe Marinići, a u 18 sati program na Ljetnoj pozornici, u sklopu manifestacije ‘Zima u Opatiji’.

Mimohod i program održavaju se u sklopu humanitarne akcije ‘Za Leonu’, u organizaciji mažoretkinja grada Opatije, a u akciju se možete uključiti kupnjom kalendara za 2013. godinu.

Također, 10. obljetnicu rada obilježiti će plesna grupa Flash dance unit, u kongresnoj dvorani hotela Adriatic s početkom u 18 sati. Osim slavljenika na ‘plesnom danu’ nastupiti će i njihovi gosti: Flash Dance Unit (prva generacija), Artifex Crew (SLO), Kazina / Allthat (SLO), Atomic Dance Factory (Zagreb), Tala (Zagreb), Hip Hop House (Zagreb), Megablast (Zagreb), Plesni studio Action (Zagreb), USB (Poreč) te RI dance i Flame iz Rijeke. Nakon službenog djela slijedi after party uz Hip-hop i RnB, dok ulaznice po cijeni od 50 kuna, možete kupiti na ulazu u dvoranu.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!