VIDEO: Mitsko-povijesni izlet tragovima starih Slavena @ Mošćenička Draga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tura podrazumijeva stručno vođenje Marija Zaccarije s raskršća Mošćeničke Drage pa sve do sela Trebišće, održat će se i predstava u selu na temu staroslavenske mitologije u režiji Teatra Perunika…

Mošćenička Draga – Povijesno-mitski izlet tragovima starih Slavena, koji je već stekao značajan broj poklonika, zbog velikog interesa održat će se još dvaput do kraja studenog – u nedjelju, 17. i 24. studenog.

– Ovaj izlet u selo Trebišće organizira turistička agencija Annalinea. Tura podrazumijeva stručno vođenje Marija Zaccarije s raskršća Mošćeničke Drage pa sve do sela Trebišće, održat će se i predstava u selu na temu staroslavenske mitologije u režiji Teatra Perunika, imamo ručak na bazi tradicionalne istarske kuhinje, te posjet izložbenom prostoru sa pregledom fotografija i mapa istraživanja područja, nakon čega kreće povratak drugim putem prema crkvici Sv. Petra, kazao je organizator i voditelj ture Riccardo Staraj.

Naglasio je da tura traje između četiri i pet sati, te da se po željama grupe može produžiti i dodatnim usponom na brdo Perun. Cijena po osobi je 90 kuna, a zainteresirani se mogu prijaviti u turističkoj agenciji Annalinea u Dragi. U slučaju lošeg vremena na datume polaska, tura će biti odgođena.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!