VIDEO: Mlada pjevačica Antonela Doko proglašena je Kastavkom mjeseca siječnja @ Kastav

Antonela Doko

Antonela Doko

Treći zarazni retro-pop singl ”Ludi ti” dokazao je da se ne radi o instant zvijezdi već o nadarenoj pjevačici koja trenutno sprema novi album za Croatia Records.

Kastav – Mlada nada hrvatske estrade, Antonela Doko, prva je ponijela titulu Kastavke mjeseca, novog projekta koji je od početka ove godine pokrenuo gradonačelnik Ivica Lukanović. Prema ovoj inicijativi, svakog će se mjeseca promovirati jedna osoba s područja Kastva koja se na neki način posebno istaknula ili svojim svakodnevnim radom čini razliku. Kako je objasnio, cilj projekta je odati javno priznanje onima koji rade dobre i lijepe stvari i postižu vrijedne rezultate na svim poljima života.

Mlada pjevačica proglašena je Kastavkom siječnja, a svojim je glasom u kratkom roku osvojila publiku diljem zemlje. Iako joj je tek petnaest godina, ova se učenica 1. razreda srednje Glazbene škole »Ivan Matetić Ronjgov« može pohvaliti nagradom ”Moj prvi Music Pub” za najbolju mladu pjevačicu 2014. godine u Hrvatskoj. Radi se o najstarijoj domaćoj glazbenoj nagradi koju već 23 godine dodjeljuje glazbeni urednik i voditelj Hrvatskog radija Zlatko Turkalj, a Antonela se našla u društvu Nine Badrić i Zorana Mišića koji su primili nagrade za najbolju pjevačicu i pjevača.

Prije snimanja svog prvog singla ”Zato što”, Antonela je nastupala i pobijedila na mnogim dječjim festivalima. Talentiranu Kastavku su zamijetile i pod svoje uzele Ines Prajo i Arijana Kunštek, autorice hitova glazbenika kao što su Meritas, Massimo i Prljavo kazalište čiju je pjesmu ”Voli me” obradila u duetu s Dinom Antonićem.

Spot se neprestano vrtio na CMC televiziji, a Antonela je pjesmu otpjevala i u pulskoj Areni kao gost Prljavog kazališta. Treći zarazni retro-pop singl ”Ludi ti” dokazao je da se ne radi o instant zvijezdi već o nadarenoj pjevačici koja trenutno sprema novi album za Croatia Records. Video spot je sniman u Rijeci, a redatelj je Tin Kowalsky.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net