VIDEO ‘Mosa bavlju’: Izvrsni bendovi Pogon kulture ispunili odličnom glazbom i dobrim emocijama @ Rijeka

Nastavak akcije Mosa bavlju slijedi večeras, u subotu, na rukometnoj utakmici Zameta i Dubrovnika u 19 sati u Centru Zamet te u nedjelju na Rujevici kada nogometne vještine budu odmjerili Rijeka i Slaven Belupo.

Rijeka – Akcija Mosa bavlju, kojom se prikupljaju sredstva za liječenje teško bolesnog navijača i ljubitelja riječkog sporta Tomislava Nikla, dobila je sinoć spektakularan i žestok „krešendo“. Nakon vaterpolske utakmice u četvrtak, jučer je niz događanja u sklopu ove akcije nastavljen izvrsnim koncertom u Pogonu kulture, koji su dobrim emocijama i odličnim ritmovima ispunili poznati riječki glazbenici.

Nakon uvoda koji su dali DJ Deni Miočić i DJ Sale4Love, nastupili su Good Rockin’ Daddies, Gane Rimatore te vokal Fita Davor Lukas Bajo koji je podsjetio na najveće hitove ove slavne riječke grupe. Popularna riječka supergrupa, Blagdan Bend nabrijala je publiku za najžešći nastup večeri, onaj kada su na pozornicu stali Krešo i Kisele kiše koji su veselim tekstovima i nabrijanom glazbom doveli Pogon kulture do usijanja…

Među publikom su bili brojni navijači, ali i predstavnici riječkog javnog života kao što je novinar Edi Prodan, koji ponajbolje uratke objavljuje na svojem profilu na društvenim mrežama.

– Osjetiti njegov zagrljaj i gomilu pozitivne energije koja bi se na taj način iz njega prelila i u nas, tamo na kantunu gdje se s jedne strane vidi ekipu u Limesu, s druge mnoštvo ispred Docker puba, neponovljivi je osjećaj. Onako krhak, izmučen godinama koje živi u bolest, s povezom na oku uvijek je imao samo jednu poruku: mosa bavlju! On, Tomislav Nikl kojeg život ne da mazi nego ga iz dana u dan prebija je jedna od najpozitivnijih, najboljih osoba koje sam ikad upoznao. Na rubu života, a uvijek s tako dobrom i tako nam potrebnom porukom: samo ljubav! Nama tako nezahvalnima, jalnima, posvađanima, sitničavima, napornima sebi i drugima, vječno nezadovoljnima, spremnima iskazivati emocije samo kad nekog ne volimo, a realno zdravi i bez ikakvih većih problema. I on, Tomo, godinama sapetog zdravlja, ispaćenog, boleštinama iscijeđenog tijela ali zato fantastičnog duha: mosa bavlju! Posramimo se barem malo, poručio je Prodan i pozvao sve da se uključe u ovaj plemeniti cilj.

Nastavak akcije Mosa bavlju slijedi večeras, u subotu, na rukometnoj utakmici Zameta i Dubrovnika u 19 sati u Centru Zamet te u nedjelju na Rujevici kada nogometne vještine budu odmjerili Rijeka i Slaven Belupo.

– Prilozi od ulaznica, donacije… Svaka kuna je potrebna, svaka kuna je dobro došla jer liječenje što je krenulo strahovito je skupo. Mosa Bavlju. Da nam se čim prije vrati. I da nam zagrljajem na kantunu što spaja Limes i Docker prenese onu svoju tako dobru vibru, da i nas nauči biti boljim ljudima, napisao je Prodan.

 

error: Content is protected !!