VIDEO: Najava uoči Jadranskog derbija – ekipa Rijeke dočekuje Hajduk @ Kantrida

Arhiva

Arhiva

Bit će ovo 134. jadranski derbi od 1946. godine do danas kojeg su u press centru stadiona Kantrida najavili Matjaž Kek, trener Rijeke i veznjak Damir Zlomislić koji su pozvali navijače da ih hukom s tribina poguraju prema pobjedi. Video isječak pogledajte u nastavku…

Rijeka – Sutra, u nedjelju 27. srpnja u 21 sat na Kantridi se igra prva službena utakmica nove sezone MAXtv Prve lige. I odmah na početku Jadranski derbi. Gost nogometaša Rijeke je splitski Hajduk.

Bit će ovo 134. jadranski derbi od 1946. godine do danas kojeg su u press centru stadiona Kantrida najavili Matjaž Kek, trener Rijeke i veznjak Damir Zlomislić koji su pozvali navijače da ih hukom s tribina poguraju prema pobjedi.

Matjaž Kek

Matjaž Kek

– Sam naziv Jadranski derbi nosi sa sobom tenzije. Dolazi Hajduk, jedna momčad za koju sam rekao da što se tiče terena strahovito poštujem, za koju mislim da radi dobar posao. U derbijima uvijek zna biti neizvjesno, pa očekujem jednu pravu utakmicu. Radi se o velikom derbiju pa valjda neću trebati dodatno motivirati igrače. Naš cilj je pobijediti utakmicu, slaviti u derbiju i tako ćemo se postaviti – rekao je Matjaž Kek.

Optimističan pred utakmicu je i veznjak Damir Zlomislić.

– Čeka nas velika utakmica, motiva nam sigurno neće faliti i neovisno o umoru jedva čekamo početak. Hajduk je dobar, ali i mi smo dobri i nadam se da će gledatelji doći u što većem broju kako bi nas nosili do nove pobjede i nova tri boda – istaknuo je Damir Zlomislić.

– Ulazi na stadion otvaraju se dva sata prije utakmice, a posjetioce molimo da što ranije dođu na stadion radi izbjegavanja gužvi prilikom ulaska. Na utakmici će, prilikom ulaska stadion, na snazi će biti elektronska validacija ulaznice preko sustava tzv. elektronskih čitača, dok unošenje kišobrana na stadion neće biti dozvoljeno. Korisnici paketa ulaznica imati će svoje ulaze, dok će za ulaz na zapadnu tribinu biti otvoren i ulaz 8. Mjesta za utakmicu i dalje ima. Ostalo je na raspolaganju nešto više od 2000 ulaznica. Rasprodana je samo D tribina. U nedjelju 27.srpnja otvorene će biti i zapadne i istočne blagajne a raditi će od 17 sati, poručili su iz HNK Rijeka.

I.M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!