VIDEO Najavljen 14. Liburnijski malonogometni maškarani turnir

Što su sve istaknuli Golemac i Šneler provjerite u priloženom video isječku…

Matulji – Potaknuti dobrim odjekom i rezultatima dosadašnjih izdanja organizatori iz MNK Kvarner i NK Matulji na današnjoj tiskovnoj konferenciji najavili su održavanje 14 po redu Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira koji će se održati 16. veljače.

– Turnir se kao i svake godine sastoji od dva dijela. Ujutro u sportskoj dvorani u Matuljima od 8:30 do 19,30 sati održat će se međunarodni maškarani turnir za djecu rođenu 2009 i mlađe, te će tom prilikom snage odmjeriti 200 – tinjak malih nogometaša iz liburnijskih malonogometnih te slovenskih i talijanskih ekipa koje ne propuštaju sudjelovanje na našem turniru. Naravno već trinaest godina takmiče se djeca iz cijele Liburnije i dijela Istarske županije. Drugi dio turnira odnosi se na turnir za seniore koji će se održati u SC Damar u Rukavcu od 13 do 21 sat koji je postao prepoznatljiva i vrlo privlačna manifestacija, može se reći brend Liburnijskog kraja što govori podatak da već tradicionalno 20-tak prijavljenih ekipe s područja cijele Liburnije, ali i dijela Istarske županije, najavio je Marin Golemac ispred MNK Kvarner te istaknuo da se zahvaljuje svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ovogodišnjeg turnira i zahvaljujući kojima će se održati ovogodišnje izdanje turnira.

Zadovoljstvo uključenjem u organizaciju nije skrivao ni Aleksandar Šneler, predsjednik NK Matulji koji su se po prvi put uključili u organizaciju.

Podsjetimo, Malonogometni klub «Kvarner» iz Matulja u suradnji s Klubom mladih IDS-a Liburnije od 2005. do 2018. godine organizirao je 13 malonogometnih maškaranih turnira za djecu i maškarane seniorske grupe. Kroz trinaest godina nastupilo je preko 1200 djece iz Hrvatske i inozemstva i oko 1500 sudionika seniorskih maškaranih grupa iz Istre, Liburnije i Primorja.

error: Content is protected !!