VIDEO Nastavljena lovranska virtualna druženja – Dj Patak, Riccardo Staraj & band, DJ Capo i dvostruki subotnji program za veliko finale

Za subotu te oproštaj od ovih virtualnih druženja pripremljen je i dvostruki program.

Riccardo Staraj

Lovran – Sjajan program u organizaciji neumornog Tina Paive nastavljen je i ovog ponedjeljka kada je za DJ pultom glazbu vrtio Domagoj Uršić Dog. Jučerašnja večer bila je rezervirana za ‘Škatulica band’ koji je sve većoj i vjernijoj publici zasvirao s lovranskog mula. Večeras Lovrancima u goste dolazi DJ Patak, naš bivši smještan Igor Ošaben koji je ičićansku adresu zamijenio za onu na Trsatu. U četvrtak će nastupiti Riccardo Staraj & Midnight band dok je petak rezerviran za DJ set Ervina Mandića, poznatijeg pod umjetničkim imenom DJ Capo.

DJ Capo

Za subotu te oproštaj od ovih virtualnih druženja pripremljen je i dvostruki program.

– Ove subote od 13 sati sviramo na kamionu po Lovranu, a navečer kod mene u vrtu gostovat će DJ iz Belgije koji posljednjih godinu dana živi u Ičićima, pusta vocal house i r’n’b, a možda mu se pridruži i gost iznenađenja. Večernji program s kojim ćemo se oprostiti od ovih virtualnih druženja počinje u 20:30 sati, a trajat će uru vremena, najavio je Tino Pavia.

DJ Patak

VIDEO/FOTO Riccardo Staraj & Midnight blues band ft. Hal otvorio novi video serijal ‘Torpedo video gigs’

error: Content is protected !!