[VIDEO] Nikola Kurti: S aukcijom smo skupili za jednu kućicu, a već od sutra krećemo u prikupljanje sredstava za drugu kućicu

Aukcija se odvija na Facebook profilu Nikole, a svakog dana u podne kreće licitacija za dresove ili fotografije, dok se sva prikupljena sredstva se uplaćuju Caritasu Sisak.

Matulji – U današnjoj emisiji 11 manje kvarat gostovao je opatijski fotograf Nikola Kurti. Povod našeg razgovora humanitarna je aukcija koju je pokrenuo kako bi pomogao stradalima u području pogođenom potresom. Aukcija se odvija na Facebook profilu Nikole, a svakog dana u podne kreće licitacija za dresove ili fotografije, dok se sva prikupljena sredstva se uplaćuju Caritasu Sisak.
– Želja mi je bila dati svoj doprinos stradalima u razornom potresu te sam odmah stavio na aukciju fotografiju snimljenu na utakmici Rijeka – Hajduk 27. veljače 2016. godine koju su potpisali svi igrači koji se nalaze na fotografiji. Nakon interesa sugrađana u suradnji s brojnim sportašima odlučio sam produžiti aukciju, istaknuo je Kurti.

Također, popratili smo kako napreduju radovi na dionici Oštrovica-Meja. Budući da smo u petom godišnjem dobu, dotaknuli smo se i tradicionalnog Maškaranog klapskog maratona koji će se iznimno održati ovog ljeta na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Bili smo u Selcu gdje već dugi niz godina djeluje Centar Izvor koji pomaže potrebitima u svojoj lokalnoj zajednici. Skoknuli smo i do Jadranova gdje zjapi derutna građevini koja skriva veliki potencijal. Otišli smo đir i do Mošćeničke Drage.

Naši novinari bili su u Umagu i tom prilikom snimili trening Rijeke te izjavu trenera Simona Rožmana pred utakmicu s Dinamom.

error: Content is protected !!