VIDEO: NK Rijeka – Remi sa Splitom

Arhiva (Foto HNK RIjeka)

Arhiva (Foto HNK RIjeka)

U nastavku pogledajte video s konferencije kao i izjavu kapetana momčadi Rijeke Josipa Brezovca snimljene na travnjaku nakon utakmice.

Split – Nakon dva gostovanja bez zgoditaka i bodova, Riječani su u Parku mladeži postigli dva pogotka, no to je bilo dostatno samo za remi.

Prvi gol pao je u 20 minuti, Ivan Krstanović odlično je reagirao na ubačaj Tomečaka i glavom pospremio loptu u mrežu… Bila je to lijepa akcija koja je krenula od Kramarića i Kvržića na lijevoj strani, a završila na desnoj i već opisanim oštrim ubačajem desnog bočnog Rijeke. Drugi gol gosti su postigli u 34 minuti. Nakon kornera Splita razvila se kontra Rijeke koju je prvo odlično povukao Brezovec, dao na desno za Jugovića koji pak mijenja stranu te daje za Kvržića koju, uz malo sreće, ipak pronalazi iz prve za Kramarića, koji s desetak metara vješto pogađa gol Zagorca…

Prvu prigodu na utakmici je imao Split iz slobodnog udarca u 43′, ali Vargić spašava nakon udarac Glumca. Domaćini su u 51′ smanjili vodstvo Rijeke. Nakon akcije po desnom boku kada je na jednu oštru ubačenu loptu najbolje reagirao Erceg i iz pada pogodio mrežu. Tri minute nakon, velika prilika za Rijeku. Nakon slobodnog udarca Brezovca kada je povratnu loptu vratio Kramarić, a zamalo glavom pogodio Lešković. Drugi gol Splićana pao je u 60′. Ista akcija kao kod prvog gola, a za 2:2, volejom je pogodio Mate Bilić.

Nakon utakmice RNK Splita i HNK Rijeka, koja je završila 2:2, na press konferenciji je govorio trener Rijeke Matjaž Kek.

SPLIT – RIJEKA 2 : 2
Stadion Park mladeži
Strijelci: 0:1 Krstanović (20′), 0:2 Kramarić (34′), 1:2 Erceg (50′), 2:2 Bilić (59′)
Sudac: Zlatko Šimčić (Koprivnica)
Gledatelja: 500
Žuti karton: M. Bilić, Kvesić, Vidović, Erceg (Split), Mitrović, Brezovec, Krstanović (Rijeka)
Crveni karton: Mitrović (Rijeka), u 57. minuti (drugi žuti)

NK Split: Zagorac, Ibriks, Vrgoč, Glumac, Glavina, (46′ M. Bilić), Radotić, Vidović, Mršić, (46′ Vojnović), Kvesić, (81′ Baraban), Erceg, Roce

NK Rijeka: Vargić, Tomečak, Lešković, Mitrović, Leovac, Kvržić (66′ Mujanović), Brezovec, Močinić, Jugović, (90′ Moises), Kramarić, (60′ Bertoša), Krstanović

U nastavku pogledajte video s konferencije kao i izjavu kapetana momčadi Rijeke Josipa Brezovca snimljene na travnjaku nakon utakmice.

I. Mellor / PodUčkun.net
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!