[VIDEO] Nogometaši Opatije danas dočekuju Sesvete i nadaju se popravnom ispitu nakon Hajduka II

U nastavku pogledajte što su nam kazali Zoran Škerjanc, Mateo Furian i Frano Ivančić, dok prijenos utakmice možete pratiti na svim platformama regionalne mreže Novinet.tv.

Rijeka – Nogometaši Opatije, danas od 15 sati na Kantridi igraju protiv Sesveta. Iako su nastavak prvenstva otvorili remijem na Poljudu, za sutra najavljuju borbu za sva tri boda.

– S obzirom an kvalitetu naših igrala nije me iznenadilo ako smo okončali jesensku polu sezonu. S dolaskom novih igrača nadam se da će biti i više motiva za dokazivanje. U Splitu smo malo ležerno ušli u samu završnicu, ali smo ju propustili, napomenuo je trener Zoran Škerjanc i nada se sutra popravnom ispitu protiv Sesveta.

– Žal ostaje al za pobjedom, Ipak je to jedna mlada ekipa koja se želi pokazati protiv nas. Dobro smo ušli i držali ritam, ali posustali smo u samom kraju, istaknuo je Mateo Furian.

Nadamo se pobjedi i mislim da smo to zaslužili. Po mom mišljenju prošlu utakmicu smo malo nesretno završili. I tko god da sutra istrči na teren nadam se da će dati sve od sebe, poručio je Frano Ivančić.

error: Content is protected !!