VIDEO: Nogometaši Rijeke gostuju u Koprivnici protiv Slaven Belupa

Arhiva

Arhiva

Za Ivana Močinića utakmica u Koprivnici povratak je na mjesto sreće, stadion gdje je postigao drugi od svojih pet pogodaka za Rijeku.

Rijeka – Između kup ogleda u Dubrovniku i euro-gostovanja u Rotterdamu, nogometaše Rijeke očekuje prvenstveni ispit u Koprivnici gdje u okviru 14. kola MAXtv Prve lige u subotu (19 sati) gostuju kod Slaven Belupa.

Ogled su, pred put u Koprivnicu s etapom u Vratima gdje je odrađen posljednji trening, najavili trener Matjaž Kek i povratnik u momčad Ivan Močinić.

– Sljedeća stanica na našem putu je Koprivnica i suparnik kod kojeg su se dogodile neke promjene. U glavi mi je utakmica Slaven Belupa protiv Hajduka, pa dijelom i protiv Istre 1961 gdje su stvorili puno prilika koje nisu realizirali. S novim vjetrom u svlačionici to će biti jedan suparnik kojeg moramo respektirati i poštivati, ali prije svega razmišljati o sebi. Želja i cilj su bodovi, ali bit će ovo još jedan utakmica karaktera, koja može puno donijeti. Bilo bi dobro zadržati to pozitivno ozračje pred ono što slijedi i još jednom kompliment momčadi na tome kako je reagirala u Dubrovniku i odigrala utakmicu, rekao je Matjaž Kek.

Za Ivana Močinića utakmica u Koprivnici povratak je na mjesto sreće, stadion gdje je postigao drugi od svojih pet pogodaka za Rijeku.

– U dobrom smo nizu, pobjeda u Dubrovniku će nam dati dodatno samopouzdanje i motiv za dalje jer nas očekuje težak raspored u idućih mjesec dana. Slaven Belupo je dobra momčad koja bolje igra nego što to pokazuju rezultati, ali mi ako budemo pravi doći ćemo do nove pobjede – dodao je Ivan Močinić.

I. Mellor / PodUčkun.net
Video: PodUčkun.net

error: Content is protected !!