[VIDEO] Novi trener Rijeke Goran Tomić najavio gostovanje bijelih u Gradskom vrtu: Kup je specifično natjecanje, vjerujem da možemo proći dalje

– Stanje u ekipi je dobro, vidio sam dobre stvari, osjetio pozitivu i dobru energiju i od igrača očekujem da na terenu ostave zadnji atom snage kako bi Rijeka prošla dalje, riječi su novog stratega Rijeke, Gorana Tomića

Rijeka – Nogometaši Rijeke večeras u četvrtfinalu Kupa Hrvatske gostuju u Gradskom Vrtu. Bijele će na neugodnom gostovanju po prvi puta s klupe voditi novi strateg Goran Tomić. Novi je trener riječkog prvoligaša ovim riječima najavio važnu utakmicu:

– Kup je jedno specifično natjecanje gdje je najbitniji prolazak dalje. Mi ćemo napraviti sve da bi to i ostvarili. Stanje u ekipi je dobro, vidio sam dobre stvari, osjetio pozitivu i dobru energiju i od igrača očekujem da na terenu ostave zadnji atom snage kako bi Rijeka prošla dalje.

Kakav Osijek očekujete sutra?

– Osijek je trenutno ekipa koja je u najboljoj formi u Hrvatskoj, to je ekipa koja ima glavu i rep, također imaju kvalitetnog trenera, međutim u jednoj utakmici u knock out sistemu i mi imamo svoje šanse. Vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da možemo proći dalje.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net